FOOTBALL LEAGUE

Καλογιάννης: "Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας"

Καλογιάννης: "Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας"
INTIME SPORTS

Να χαμηλώσουν οι τόνοι και να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ώστε να αναβαθμιστεί η Football League ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Καλογιάννης

Προσπάθεια για να αλλάξει η εικόνα της Football League και Football League 2 στα μάτια των φιλάθλων, κάνει η Ένωση σύμφωνα με τον Σπύρο Καλογιάννη.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής με δηλώσεις του στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6", τόνισε πως θα πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι στους κόλπους της Ένωσης, προκειμένου να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

" Θα πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι. Υπάρχουν κάποια προβλήματα που προσπαθούμε όσο μπορούμε και χρησιμοποιώντας την πείρα μας να τα λύσουμε. Για να αναβαθμίσουμε το προϊόν πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας για να περάσουμε στον κόσμο ότι κάτι άλλαξε. Διαφορετικά ο κόσμος δεν θα μας πιστεύει", δήλωσε αρχικά ο κ. Καλογιάννης και πρόσθεσε:

" Αν έρχεται ένας φάκελος και υπάρχουν σκιές για ένα ματς, εμείς πλέον σαν επιτροπή δεοντολογίας και ανεξάρτητα από το τι θα πράξει στη συνέχεια η δικαιοσύνη, έχουμε αποφασίσει να μην παίρνουν χρήματα οι ομάδες, ούτε από μας, ούτε από τον ΟΠΑΠ. Οι ομάδες Θα τιμωρούνται μέχρι να βγει η απόφαση και δεν θα εισπράττουν ούτε μία δραχμή. Ο ΟΠΑΠ δέχτηκε τη θέση μας να μην τιμωρείται η διοργανώτρια, γιατί έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Έχουμε κάνει κι άλλες κινήσεις. Συγκεντρώσαμε τους αρχηγούς των ομάδων και τους είπαμε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι ύποπτο οι πρόεδροι χωρίς τη δική τους συμμετοχή.

Παράλληλα, στις ώρες των αγώνων θα υπάρχουν άνθρωποι στην Ένωση για να ενημερώνουν για οποιοδήποτε γεγονός προκύψει, όπως για παράδειγμα ένα πρόβλημα με τη βία ή με το φύλλο αγώνος. Επίσης, θα δικάζουμε αμέσως. Δεν θα υπάρχουν αναβολές στις υποθέσεις που θα πηγαίνουν στην αθλητική δικαιοσύνη, για να μην υπάρχουν αλλοιώσεις στο πρωτάθλημα
".

Τέλος, σε ό,τι αφορά την καταγγελία του Χρήστου Πουρή των Τρικάλων για απόπειρα δωροδοκία από τον Λεβαδειακό, ο κ. Καλογιάννης τόνισε: " Το θέμα του αγώνα του Λεβαδειακού με τα Τρίκαλα έχει πάρει το δρόμο του και η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το τι έγινε", ενώ σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Ένωσης που φάνηκε να στηρίζει τον Γιάννη Κομπότη σε βάρος των Τρικάλων και του καταγγέλλοντος ποδοσφαιριστή είπε: " Δεν πήραμε καμία θέση. Δεν κάναμε εμείς δίκη, ούτε μπορούμε να δικάσουμε".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ