ΑΓΓΛΙΑ

Καλοκαιρινή ψυχρουλουσία για Ρούνεϊ

Καλοκαιρινή ψυχρουλουσία για Ρούνεϊ
New Image

Όσκαρ ατυχίας για τον άσο της Γιουνάιτεντ, καθώς ενώ έκανε μπάνιο στα νερά της Μεσογείου, έχασε στη θάλασσα το ρολόι του (αξίας 44.000 ευρώ) και τα κλειδιά του αμαξιού του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας Sun, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Κολίν ΜακΛάλιν, και την παρέα τους έχοντας νοικιάσει ένα υπερσύγχρονο γιοτ (132.000 ευρώ στοίχισε η ενοικίαση του για έξι εβδομάδες) και κάνοντας βόλτες στα παράλια της Γαλλίας, όμως ένα ατυχές περιστατικό ήρθε να διαταράξει την ηρεμία του.
Συγκεκριμένα, ο Ρούνει άφησε το πανάκριβο ρολόι του (αξίας 44.000 ευρώ παρακαλώ) καθώς και τα κλειδιά από αμάξι που έχει νοικιάσει μέσα σε τσάντα θαλλάσης σε μία πλευρά του γιοτ, προκειμένου να ακολουθήσει τους φίλους του, που έπεσαν στην θάλασσα για κολύμπι.

Για κακή του τύχη όμως η τσάντα γλίστρησε και έπεσε στη θάλασσα, καταλήγοντας στον βυθό, γεγονός που ήταν αρκετό για να βγάλει τον Ρούνεϊ εκτός ελέγχου.

"Η Κολίν είπε στον Ρούνεϊ ότι ήταν πολύ ανόητος που άφησε την τσάντα σε εκείνη τη θέση, την ώρα που η παρέα διασκέδαζε απίστευτα με το πάθημα του Γουέιν, ρωτώντας τον πού είχε βάλει το ρολόι.

Εκείνος όμως έδειχνε πολύ στενοχωρημένος που έχασε τη τσάντα γιατί το ρολόι άξιζει περίπου 44.000 ευρώ, ενώ δεν νομίζω ότι και η εταιρία ενοικίασης του αυτοκινήτου θα χαρεί πολύ όταν μάθουν ότι χάθηκαν τα κλειδιά",

τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα στενός φίλος του παίκτη των "κόκκινων διαβόλων".

Έχει και άλλα... έξοδα το πρόγραμμα
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Sun, οι διακοπές διάρκειας έξι εβδομάδων που έχει προγραμματίσει ο Ρούνεϊ θα του κοστίσουν περισσότερα από 400.000 ευρώ.

Εκτός από τα χρήματα για το γιοτ, ο παίκτης ξόδεψε ήδη 220.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη μαζί με τον φίλο του ράπερ Π.Ντίντι όπου συμμετείχε σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, ενώ στις 23 Ιουνίου θα βρίσκεται στο Λας Βέγκας μαζί με την αρραβωνιαστικιά του για να παρακολουθήσει τον αγώνα του μποξέρ φίλου του, Ρίκι Χάτον, που θα διεκδικήσει σε πυγμαχικό αγώνα τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή στην κατηγορία του.

Μετά το τέλος του ματς, το ζευγάρι θα πετάξει για την Καραϊβική, αγαπημένος προορισμός της Κολίν, προκειμένου να περάσουν άλλη μία εβδομάδα διακοπών, πριν ο Ρούνεϊ επιστρέψει στην Αγγλία για να ξεκινήσει την προετοιμασία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.











TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ