ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Καλώς τα παιδιά... 5-0

Καλώς τα παιδιά... 5-0
Μπαρτσελόνα-πουερτα

Σκόραρε ο Τουρέ, 5άρα η φανταστική Μπάρτα κόντρα στην Ίντερ

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ροναλντίνιο άνοιξε το σκορ με πέναλτι και 5 λεπτά αργότερα ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 37' ήταν η σειρά του Γιάγια Τουρέ να πετύχει το 3-0. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φρανκ Ράικαρντ συνέχισε τον απίστευτο ρυθμό της και στο 55΄ο Ινιέστα έκανε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μότα στο 79ο λεπτό.
Ο αγώνας αυτός ήταν προς τιμή του ιδρυτή της ομάδας, Ζοάν Γκαμπέρ. Πριν από την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Νικολάου Κασάους αλλά και για τον Αντόνιο Πουέρτα, με τους παίκτες της "Μπάρτσα" να φοράνε την φανέλα της Σεβίλλης με το νούμερο του Πουέρτα το 16 και να κρατάνε ένα πανό που έγραφε "Παίζουμε για σένα..."


Οι ομάδες:


Μπαρτσελόνα: Χορκέρα (46’ Βαλντές), Τζαμπρότα (46’ Μιλίτο), Ολεγκέρ, Μάρκες (46’ Τιράμ), Αμπιντάλ (46’ Σιλβίνιο), Τουρέ (67’ Κρόσας), Τσάβι (46’ Ινιέστα), Ντέκο, Τζιοβάνι Ντος Σάντος (46’ Μέσι), Ροναλντίνιο (46’ Ετό), Ανρί (51’ Μότα).

Ίντερ: Τόλντο (62’ Αλφόνσο), Μπουρντίσο, Ρίβας, Κίβου (42’ Φιλιπίνι), Σέζαρ (85’ Πεντρέλι), Πελέ (46’ Φιλκόρ), Καμπιάσο, Σολάρι (67’ Φατίκ), Χιμένεθ (60’ Ρεκόμπα), Κρέσπο (59’ Μααρούφι), Αντριάνο (59’ Μπαλοτέλι).

Τα γκολ του αγώνα


Online Videos by Veoh.com









TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ