ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάλστρομ:"Αν τα βρουν ΟΣΦΠ Λιόν έρχομαι"

Κάλστρομ:"Αν τα βρουν ΟΣΦΠ Λιόν έρχομαι"
Κάλστρομ

Κάλστρομ, Άλτιντορ και Γκονζάλεζ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Επιστολές Κόκκαλη σε υποψήφιους μετόχους της ΠΑΕ

Μπορεί η αποστολή του Ολυμπιακού να ακολουθεί φουλ ρυθμούς όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν μείνει πίσω.
Από την ερχόμενη εβδομάδα η διοίκηση των “ερυθρολεύκων” αναμένεται να βάλει μπρος τις περιπτώσεις του αριστερού χαφ, του επιθετικού και ενός ποδοσφαιριστή στο κέντρο που θα έχει ένα σύνθετο ρόλο.

Προχωρά του Άλτιντορ

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού επιθετικού Άλτιντορ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει τη συγκατάθεσή του στη διοίκηση της Βιγιαρεάλ να δοθεί ο 19χρονος φορ με τη μορφή δανεισμού ώστε να "ψηθεί" και οι "ερυθρόλευκοι", μετά τις πρώτες επαφές, έχουν εξαιρετικές πιθανότητες να τον αποκτήσουν, βάζοντας μάλιστα οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Το μόνο πρόβλημα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Άλτιντορ πιάνει θέση ξένου και αυτή την στιγμή όλες είναι καλυμμένες. Ειδικά αν μείνει και ο Λεντέσμα, δεν αποκλείεται να “παγώσει” προσωρινά ο δανεισμός.

Κάλστρομ: "Έρχομαι αν..."

"Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...", λέει μια παροιμία. Και στην προκειμένη περίπτωση Ολυμπιακός και Κάλστρομ θέλουν να συνεργαστούν, με τον Σουηδό μέσο μάλιστα να δηλώνει στο Goal News, ότι αν τα βρουν Λιόν και ΟΣΦΠ υπογράφει αμέσως!

"Αν τα βρει η Λιόν με τον Ολυμπιακό, δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω", είπε αρχικά, ενώ στην συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Όλαφ Μέλμπεργκ.

"Θα είναι πολύ ωραίο να γίνω συμπαίκτης με τον Όλαφ, γιατί είναι πολύ καλός παίκτης", είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως από την μεριά του ο πρόεδρος της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς με δηλώσεις του στην Εξέδρα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τους "ερυθρόλευκους".

"Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ούτε μας έχει πλησιάσει κάποιος από τον Ολυμπιακό, ούτε πολύ περισσότερο έχουμε επίσημη πρόταση. Δεν αποκλείεται να φύγει ο Κάλστρομ, όμως τα πάντα εξαρτώνται από την πρόταση που θα μας γίνει".

Η "καψούρα" με τον Γκονζάλες

Ο αντικαταστάτης του Λέτο στην αριστερή πτέρυγα φαίνεται πως έχει βρεθεί εδώ και καιρό. Το όνομα αυτού Μαρκ Γκονζάλες. Ο Χιλιανός χαφ είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού, που μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή..

Οι "ερυθρόλευκοι" ποντάρουν στο γεγονός ότι η Μπέτις, όπου ανήκει ο παίκτης, υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχει επιβαρυνθεί οικονομικά.

Πάντως για προχωρήσει η περίπτωση του Χιλιανού αριστερού χαφ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς οι Ισπανοί δεν συζητάνε να τον δώσουν με λιγότερα από 6 εκ. ευρώ.

Επιστολές Κόκκαλη σε γνωστούς επιχειρηματίες για την αύξηση Μ.Κ.

Σε νέα εποχή φαίνεται ότι βαδίζει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ από το “Φως”, ο Σωκράτης Κόκκαλης έστειλε 15 επιστολές σε γνωστούς επιχειρηματίες με αντικείμενο την συμμετοχή τους στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως έγινε γνωστό ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" έστειλε επιστολή και στον Θόδωρο Αγγελόπουλο, παρά το γεγονός ότι αυτός βρίσκεται σε διαμάχη με τον αδερφό του Κωνσταντίνο του οποίου οι γιοι είναι στην ομάδα μπάσκετ.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα περιμένει τις απαντήσεις τους μέχρι τις 10 Ιουλίου και μετά θα αποφασίσει με ποιους θα συνεργαστεί.

Κιμ Κάλστρομ σε μοναδικές στιγμές



Ο Μαρκ Γκονζάλες εναντίον της Μπαρτσελόνα












































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ