ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Δεν έπρεπε να χάσουμε"

Κάλβο: "Δεν έπρεπε να χάσουμε"
καλβο

Αδικημένος από το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, νιώθει ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Τόνι Κάλβο σύμφωνα με δηλώσεις του

Το τελικό 2-1 της ήττας χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης από τον Πανιώνιο δεν θα μπορούσε όπως είναι κατανοητό να αφήσει κανέναν ικανοποιημένο στην ομάδα του Άρη δεδομένου και του γρήγορου γκολ του Χαβίτο.
Ο Κίκε Ερνάντεθ καλείται πλέον στην επόμενη ημέρα του χθεσινού αποτελέσματος να ανασυντάξει το σύνολό του εν όψει της συνέχειας και του ντέρμπι που ακολουθεί την επόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του ενώ δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με μία εξ αυτών να φαντάζει να είναι αυτή του Μάριαν Κέλεμεν.

Όσο για το ποιος από τους Σηφάκη ή Καρατζιοβαλή καλύψει το κενό του Σλοβάκου σε περίπτωση που ο Ερνάντεθ προβεί σε μία τέτοια κίνηση θα είναι κάτι που θα φανεί στην πράξη. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξάλλου ο τεχνικός του Άρη είναι πολύ πιθανό να έχει στην διάθεσή του και πάλι τον διεθνή Ουρουγουανό Μάριο Ρεγκέιρο ο οποίος λόγω τραυματισμού απουσίαζε από το χθεσινό ραντεβού της Νέας Σμύρνης.

Ο Τόνι Κάλβο μπορεί να έδωσε την ασίστ στον συμπατριώτη του Φρανθίθκο Χαβίτο για το 1-0 απέναντι στον Πανιώνιο χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ωστόσο το γκολ αυτό δεν αποδείχθηκε στην πορεία αρκετό για να δώσει βαθμό ή βαθμούς στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στο στοιχείο αυτό αναφέρθηκε ο Ισπανός στις δηλώσεις του μετά την λήξη του παιχνιδιού τονίζοντας ότι: "Μπορούσαμε να κερδίσουμε και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα.

Είχαμε το γκολ στην αρχή που μας ανέβασε ψυχολογικά και σίγουρα σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα", με τον Κάλβο να στάθηκε και στην φάση του Βλόνταρτσικ όπου οι "κίτρινοι" ζήτησαν πέναλτι λέγοντας: "Θεωρώ ότι διακινούμασταν και ένα πέναλτι όπως μου είπε και ο Βλόνταρτσικ ότι του έγινε", για να καταλήξει: "Ήμασταν άτυχοι και δεν έπρεπε να χάσουμε αλλά ούτε και η ισοπαλία θα μας ικανοποιούσε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο και πλέον κοιτάμε την συνέχεια που θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ