ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Ευτυχισμένος με 10 γκολ"

Κάλβο: "Ευτυχισμένος με 10 γκολ"
καλβο

O Τόνι Κάλβο που εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του μίλησε στον Libero 107,4 για την "οικογένεια" του Άρη και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Αν υπάρχει ένας παίκτης που εντυπωσιάζει φέτος στον Άρη και έχει κερδίσει ήδη τις καρδιές των φιλάθλων της ομάδας, είναι σίγουρα ο Τόνι Κάλβο με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δείχνει από τα φιλικά την αξία του και θα είναι σίγουρα ένας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.
Στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ σκόραρε και πάλι με ένα θαυμάσιο γκολ και σήμερα το μεσημέρι μίλησε στην εκπομπή "Γεγονότα" στον Libero 107,4. Αρχικά, ο Τόνι Κάλβο αναφέρθηκε στο χθεσινό φιλικό με τον ΟΦΗ λέγοντας:

"Δεν ήταν τίποτε ιδιαίτερο, απλά ένας αγώνας προετοιμασίας για την ομάδα, βέβαια στα 3 τελευταία παιχνίδια που δώσαμε, είχαμε καλά αποτελέσματα και αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι καθώς θέλουμε οπωσδήποτε την νίκη για να ξεκινήσουμε θετικά την χρονιά, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας".



Ειδικότερα για τα φιλικά που έδωσε τελευταία ο Άρης, ο διεθνής Ισπανός είπε: "Στα παιχνίδια που δώσαμε στην Ελλάδα, οι αντίπαλοι μας έπαιξαν αρκετά κλειστά και μπορώ να πω και λίγο σκληρά για φιλικά και η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Όμως μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε μερικές από τις φάσεις που κάναμε τελικά και να σκοράρουμε, παίρνοντας την νίκη, κάτι που νομίζω ότι είναι πολύ καλό για την ομάδα".



Στην συνέχεια ρωτήθηκε "πόσα γκολ πιστεύει ότι θα βάλει στην χρονιά που έρχεται" και απάντησε: "Δεν μου αρέσει να θέτω προσωπικούς στόχους, προτιμώ να πετυχαίνει η ομάδα τους δικούς της στόχους, άλλωστε δεν είμαι γκολτζής, άσχετα αν σκόραρα 3 φορές στα τελευταία φιλικά. Αυτό που θέλω είναι να παίζει καλά η ομάδα και να παίρνει τις νίκες, τώρα αν πρέπει να απαντήσω στην ερώτηση σας, θα έλεγα ότι θα ήμουν ευτυχισμένος με 10 γκολ στο επόμενο πρωτάθλημα".



Για την πληθώρα παικτών σε όλες τις θέσεις στον φετινό Άρη και τον ανταγωνισμό που, μοιραία, δημιουργεί, σχολίασε: "Είναι θετικό ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός, υπάρχει μια άμιλλα μεταξύ μας και αυτό είναι όμορφο. Φυσικά, όλοι θέλουν να παίξουν στην ενδεκάδα και προσπαθούν για το καλύτερο. Στον Άρη είμαστε μια οικογένεια, έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας οι παίκτες και ο ανταγωνισμός θα μας βοηθήσει όλους να βελτιωθούμε".



Τέλος, για το γεγονός ότι, αν είναι λίγο καιρό στην ομάδα, έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του κόσμου, ο Τόνι Κάλβο είπε: "Σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη που μου δείχνει ο κόσμος και χαίρομαι πάρα πολύ που ξεκίνησα καλά στην ομάδα. Ο κόσμος του Άρη βοηθά πολύ την ομάδα και θα ήθελα, παρ’ όλα αυτά, να του ζητήσω να είναι κοντά στην ομάδα, να έρχεται στο γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να του δώσουμε χαρά με νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ