ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Και την ψυχή μας στην Τούμπα"

Κάλβο: "Και την ψυχή μας στην Τούμπα"
Κούπερ, Κάλβο

"Να πάμε και να αφήσουμε την ψυχή μας στην Τούμπα", υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο Τόνι Κάλβο

Στον Αργεντινό τεχνικό του Άρη δόθηκε με αφορμή τα γενέθλιά του μία τούρτα με το σήμα του Άρη και το όνομα του με τον ίδιο με αφορμή και την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας να δήλωσε: " Αυτό που έχω να πω βλέποντας και τις εκδηλώσεις των οπαδών μας να είναι τόσο ενθουσιώδεις, είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε πολλές επιτυχίες. Δεν έχω πλέον λόγια για να ευχαριστήσω τον κόσμο. για αυτό και θέλουμε όλη αυτήν την αγάπη να ανταποδώσουμε και εύχομαι να γεννιέται μία πολυετή συνεργασία", ενώ για το υλικό που έχει στην διάθεσή του είπε: " Υπάρχει ένα ρόστερ πάρα πολύ δυνατό και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το καλύτερο δυνατό".

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Άρη ο Τόνι Κάλβο τόνισε με αφορμή τα εγκαίνια του επίσημου ραδιοφώνου του συλλόγου πως: " Είναι ένα πολύ θετικό βήμα και κάνει τον Άρη πιο μεγάλο και είναι καλοδεχούμενο”, κι όσο για το τοπικό ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ είπε: "Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι ότι είμαστε έτοιμοι να πάμε και να αφήσουμε την ψυχή μας. Φέτος πιστεύουμε ότι είναι η χρονιά του Άρη και θα κοιτάμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε γήπεδο".

Κι όσο για τον Ευθύμη Κουλουχέρη για τον ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου ευχήθηκε: " Να είναι σιδερένιος και να συμπληρώσει πολλά χρόνια στα ερτζιανά και να βοηθήσει να μεγαλώσει η ιδέα που λέγεται Άρης. Είναι μία σημαντική μέρα και εύχομαι να μπορεί να γιγαντώνεται ο σύλλογος ενώ με τις επιτυχίες που θα έρθουν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν με την σειρά τους".

Για το αγωνιστικό τμήμα και το νέο ξεκίνημα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ τόνισε: " Εμείς κάνουμε μία καινούρια αρχή με την έλευση και του νέου προπονητή και μόνο που έχουμε την τύχη να δουλεύουμε μαζί του είναι καλό τόσο για μας όσο και για τον σύλλογο και θα φανούν τα αποτελέσματα στην πορεία από εδώ και πέρα".

Τέλος ο Σέρχιο Κόκε υπογράμμισε πως: " Είναι κάτι πολύ όμορφο κυρίως για τους οπαδούς για να παίρνουν τις πληροφορίες που θέλει και ευχή όλων είναι να έρθουν και επιτυχίες. Για αυτό και δουλεύουμε και θέλουμε να θριαμβεύσουμε με την ομάδα. Είναι δύσκολο όμως γιατί υπάρχει συναγωνισμός".

Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο Ισπανός αρχηγός του Άρη είπε: " Η δυναμική και η προσωπικότητα του θα βοηθήσουμε και εμένα και την ομάδα. Αγωνιούμε τις γνώσεις του να τις μάθουμε και να τις περάσουμε και στον αγωνιστικό χώρο".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι "κίτρινοι" επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις με διπλό ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Ο Νάτσο Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα παραμένοντας αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας ενώ ο Φλάβιο έδειξε να ανεβάζει ρυθμούς.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ