ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Μία καθαρή ανοησία"

Κάλβο: "Μία καθαρή ανοησία"
καλβο γιαχιτς πανηγυρικο

"Καθαρή ανοησία" χαρακτήρισε τα 5 τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Τόνι Κάλβο. Παπάζογλου: "Ξεπέρασα τον τραυματισμό και είμαι χαρούμενος"

Στον Άρη από το χθεσινό τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και το τελικό 2-2 κρατούν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας και από σήμερα κιόλας στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.
Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Άρη με το οποίο έγινε το 1-0 επί του Ηρακλή ο Τόνι Κάλβο – με εύστοχο χτύπημα πέναλτι – δήλωσε: " Το 2-2 μας δίνει ένα βαθμό και πλέον είμαστε σίγουροι για τα πλέι οφ", με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή των "κιτρίνων" να επισήμανε για το τελευταίο πεντάλεπτο ότι: "Τα τελευταία πέντε λεπτά ήταν μία καθαρή ανοησία από μας.

Μια αφηρημάδα. Δεν πιστεύω να χαλαρώσαμε αλλά είχαμε και την κούραση στα τελευταία πέντε λεπτά από τα συνεχόμενα παιχνίδια"

.

Από την πλευρά του ο Σάκης Παπάζογλου που χθες απέναντι στον Ηρακλή έκανε την επανεμφάνισή του με την φανέλα του Άρη μετά από 147 μέρες δήλωσε: "Είχα ένα δύσκολο τραυματισμό. Πέρασα δύσκολές στιγμές. Το ξεπέρασα είμαι πάλι πίσω και χαρούμενος αν και το τελικό αποτέλεσμα μας στεναχωρεί.Ωστόσο είναι δίκαιο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας και το δεύτερο του Ηρακλή με μας να δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 85΄ και να μην μπορέσαμε να φύγουμε νικητές αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο Άρης χαλάρωσε στα τελευταία λεπτά ο επιθετικός του Άρη απάντησε: "Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ανοιχτήκαμε λίγο αν και δεν θα έπρεπε και δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν θα έπρεπε".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ