ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Συμφώνησα για τρία χρόνια"

Κάλβο: "Συμφώνησα για τρία χρόνια"
καλβο

Ατελείωτες ουρές δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Άρη από το πρωί έξω από το ARIS MOBILE στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν ένα από τα εισιτήρια

Χθες το βράδυ έληξε η προθεσμία αγοράς εισιτηρίων του φιλικού αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς για τους κατόχους των διαρκείας και από τις 9:00 το πρωί της Τετάρτης διατίθενται τα εναπομείναντα τελευταία εισιτήρια στους φιλάθλους της ομάδας από το ARIS MOBILE από τα 21.400 συνολικά που είχαν τυπωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι από χθες μπορούν να παραλαμβάνουν το εισιτήριό τους, από τα γραφεία της Λέσχης και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ των προτέρων το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας για τις κινήσεις συμπαράστασης προς τον σύλλογο και το μοναδικό ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για το φιλικό αυτό παιχνίδι.

Κάλβο:"Συμφώνησα για τρία χρόνια"



Ο Τόνι Κάλβο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο από τον Σαν Βιντιλίο που προετοιμάζεται ο Άρης, αποκάλυψε ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "κιτρινόμαυρους" για τα επόμενα τρία χρόνια και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων.

Αναφορικά με το μέλλον της ομάδας και του στόχους ο Ισπανός, τόνισε: " H μεγάλη διαφορά είναι ότι πλέον ομάδα είναι ενωμένη και το κλίμα πολύ καλό. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, πιστεύω ότι θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα από την ομάδα.

Ο Μαζίνιο είναι πρωτομάστορας αυτού του πολύ καλού κλίματος στην ομάδα. Έχει κάνει πολλές κινήσεις προκειμένου να φέρει τους παίκτες κοντά, όπως τα μπάρμπεκιου μετά τις προπονήσεις. Επινοεί παιχνίδια με την μπάλα στα οποία συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαριστές από την αρχή της προπόνησης, προκειμένου να διασκεδάζουμε

".

Όσον αφορά την δική του απόδοση στον Άρη, σχολίασε: " Eίμαι ένας ποδοσφαιριστής που είμαι ακόμα σε νεαρή ηλικία. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο ταβάνι για μένα ως ποδοσφαιριστή. Θέλω να δουλεύω σκληρά καθημερινά και να βελτιώνομαι συνεχώς. Έχω συμφωνήσει με τον Άρη για επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα τρία χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό έγινε για κάποιο λόγο.

Θέλω να μείνω στον Άρη και να θριαμβεύσω σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και να φτάσω ψηλά με την ομάδα. Από την πρώτη φορά που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη άρχισα να καταλαβαίνω τι σημαίνει Άρης και τι προοπτικές έχει αυτή η ομάδα. Έχω δεθεί πολύ με τον κόσμο του Άρη

".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ