ΑΡΗΣ

Κάλβο:"Θέλω να μείνω πολλά χρόνια"

Κάλβο:"Θέλω να μείνω πολλά χρόνια"
καλβο

Ο Τόνι Κάλβο θέλει να μείνει στον Άρη για πολλά χρόνια και να τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του

" Εδώ και καιρό έχω πει ότι θέλω να μείνω πολλά χρόνια στον Αρη. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στην ομάδα. Το κλίμα είναι ιδανικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Περνάω όμορφα στη Θεσσαλονίκη. Ο εκπρόσωπός μου έχει ξεκινήσει ήδη τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης και πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία. Θέλω να βοηθήσω τον Αρη να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και περιμένω να πανηγυρίσω πολλές επιτυχίες στο μέλλον", δήλωσε αρχικά ο Κάλβο, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για το νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

" Σε αυτόν τον αγώνα μοναδικός μας στόχος ήταν η νίκη και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του παιχνιδιού. Σε έναν ακόμη αγώνα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ενώ το πρόβλημα στο γκολ έχουμε αρχίσει να το ξεπερνάμε. Βρισκόμαστε σε τροχιά πλέι οφ, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να εφησυχάσουμε. Επιβάλλεται να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση. Μπροστά μας έχουμε εννέα τελικούς και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα".

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση:
" Μετά τον τραυματισμό μου, σταδιακά έχω αρχίσει να επανέρχομαι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά θα είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια", τόνισε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής για να πει για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό:

" Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μόνο κέρδη μπορούμε να αποκομίσουμε. Εχουμε εμπιστοσύνη στο εαυτό μας, έχουμε μεγάλες δυνατότητες σαν ομάδα και θα πολεμήσουμε για τη νίκη".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ