ΑΡΗΣ

Κάλβο: "Το πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου"

Κάλβο: "Το πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου"
New Image

Ο Κάλβο βραβεύτηκε για το γκολ με τον Ηρακλή, το χαρακτήρισε το καλύτερο της καριέρας του ενώ δεν ξέχασε το Κύπελλο

"Θα ήθελα να του δώσω τα συγχαρητήριά μου και να του ευχηθώ να συνδυάσει τα γκολ του με νίκες της ομάδας και να φέρουνε έναν τίτλο στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μπουγιουκλής και πρόσθεσε: "Με την έλευση του κ. Κούπερ ο Τόνι έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του. Αυτό ήταν το πρόβλημα του Τόνι και με τα γκολ που σημειώνει δίνει βαθμούς στην ομάδα".

Από την πλευρά του ο Ισπανός δήλωσε: " Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου που με βοηθούν να φθάνω σε τέτοιες διακρίσεις αλλά και πάνω από όλα τους οπαδούς μας".

Κι όσο για το γκολ του αυτό κόντρα στον Ηρακλή αλλά και εκείνο της περασμένης Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης για την φάση των 16 του Κυπέλλου hellas online υπογράμμισε πως: " Το γκολ μου με τον Αστέρα θεωρώ ότι είναι το πιο όμορφο που έχω πετύχει στην καριέρα μου. Η χαρά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν όπως και για τον Κάμπορα. Το γκολ με τον Αστέρα ωστόσο ήταν σημαντικό γιατί μας διατηρεί ζεστούς σε έναν βασικό μας στόχο που έχουμε από την αρχή της χρονιάς".

Για το ότι η ομάδα βρίσκει άνετα πλέον τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τόνισε: " Έχει να κάνει καθαρά με το θέμα της ψυχολογίας. Η ομάδα δεν είχε αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πλέον έχει αλλάξει και από την στιγμή που μπαίνει το πρώτο έρχονται πιο εύκολα τα επόμενα".

Για το αν θα ήθελε το τρίτο φετινό βραβείο που θα κερδίσει να είναι το Κύπελλο Ελλάδος τόνισε: " Για μένα δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία αυτά τα τρόπαια. Είμαι 2,5 χρόνια και θέλουμε να σηκώσουμε ένα τρόπαιο. Το Κύπελλο Ελλάδος αφού στο πρωτάθλημα έχουμε μείνει αρκετά πίσω και θα το κοιτάξουμε ευθεία για το πώς θα το κατακτήσουμε".

Για το παιχνίδι της Κυριακής στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ σχολίασε: " Αρχικά σήμερα από ότι μας είπε και ο προπονητής μας έχει αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και αφού το περάσαμε και εμείς αλλάζει την όρεξη του ποδοσφαιριστή. Εμείς όμως δουλεύουμε πάνω στην δική μας τακτική και να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί".

Για το αν τον ανησυχεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννενα δήλωσε: " Ίσως να ωφελήσει την αντίπαλή μας ομάδα. Αυτό όμως που μας ανησυχεί είναι να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να ασχοληθούμε μόνο με την δική μας ομάδα. Γνωρίζουμε ότι πηγαίνουμε να παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα ανεξαρτήτως της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου μας. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία καλή μέρα και να κερδίσουμε ακόμα και αν δεν σκοράρω εγώ".

Κάμπορα: "Θέλω να μείνω στον Άρη"


O Xαβιέ Κάμπορα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και τα επόμενα χρόνια. Ο Αργεντινός επιθετικός με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Aris FM 92,8" ξεκαθάρισε ότι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αρη: " Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη και στη συνεργασία μου με την ομάδα του Αρη. Θέλω πολύ να παραμείνω και να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Απομένουν, πλέον, κάποιες λεπτομέρειες και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο στη συμφωνία".

«Αψογη η συνεργασία μου με τον Κόκε»

Ο Χαβιέ Κάμπορα αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Σέρχιο Κόκε, η οποία είναι πολύ αποδοτική για τον Αρη στις τελευταίες αναμετρήσεις: " Εχω άψογη συνεργασία με τον Σέρχιο. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, με βοηθάει πολύ. Κάνει πολύ καλές πάσες, εγώ βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση και το σημαντικό είναι ότι από τη συνεργασία μας κερδίζει πόντους η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σημειώνω γκολ και βοηθάω τον Αρη να κερδίζει. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται και μέσα στο γήπεδο. Εχουμε αλλάξει νοοτροπία και σε αυτό συνετέλεσε πάρα πολύ η παρουσία ενός μεγάλου προπονητή όπως είναι ο Κούπερ. Νιώθουμε ότι παλεύουμε για έναν κοινό στόχο, το καλό της ομάδας".

"Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες"

Το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι σημαντικό για τους παίκτες του Αρη προκειμένου να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σύμφωνα με τον Χαβιέ Κάμπορα. " Εχουμε μπροστά μας ακόμα μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, με αντίπαλο μια ομάδα που παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Από την πείρα μου γνωρίζω ότι όταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε τέτοια θέση τα δίνει όλα. Αυτό σημαίνει ότι και εμείς θα πρέπει να καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν γίνεται τις πρώτες θέσεις και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με νίκες". Στο αγωνιστικό κομμάτι με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή στις 16:45 στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Ο μοναδικός παίκτης που γυμνάστηκε και πάλι μόνος του ήταν ο Νταρίο Φερνάντεζ που δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, όπως και ο τιμωρημένος Κριστιάν Νασούτι.

Κανονικά προπονήθηκε ο Φρέντι Αντού που επέστρεψε από την Πορτογαλία όπου βρέθηκε χθες για διευθέτηση προσωπικών του υποθέσεων.

Το Σάββατο στο πρόγραμμα υπάρχει μία πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου και στην συνέχεια ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα επιλέξει την αποστολή που θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα.

Παρελθόν ο Ρομπέρζ

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο αμυντικό Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινεί συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".


































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ