ΑΡΣΕΝΑΛ

"Καλύτερος ο Γκράχαμ από τον Βενγκέρ"

"Καλύτερος ο Γκράχαμ από τον Βενγκέρ"

Ο Αρσέν Βενγκέρ δέχτηκε χτύπημα κάτω από τη ζώνη από ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, με τον Τόνι Άνταμς να υποστηρίζει ότι ο προκάτοχός του Αλσατού στον πάγκο των Λονδρέζων ήταν πιο ολοκληρωμένος τεχνικός.

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανέλαβε την Άρσεναλ μετά από εννέα χρόνια παραμονής (1986-1995) του Τζορτζ Γκράχαμ στο τιμόνι της και την οδήγησε στην κατάκτηση 3 Πρωταθλημάτων και 4 Κυπέλλων Αγγλίας, όμως τα έξι χρόνια χωρίς κανέναν τίτλο είναι κάτι που αποτελεί στίγμα στην σπουδαία καριέρα του Αλσατού.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, που προέκυψε εσχάτως από μερίδα οπαδών, ήρθαν και οι δηλώσεις του Άνταμς να τον φέρουν σε πιο αμήχανη θέση, με τον άλλοτε αρχηγό να δείχνει προτίμηση ως προπονητή στον Γκράχαμ.

"Χωρίς ίχνος ασέβειας προς τον Αρσέν, η προπονητική ικανότητα, η αμυντική τακτική και η τεχνική ικανότητα του Τζορτζ, είναι σε υψηλότερο επίπεδο", τόνισε στη "Daily Mirror" και πρόσθεσε:

'"Είναι το σθένος του που ήταν μοναδικό. Πιστεύω ότι ο Βενγκέρ είναι υπέροχος φυσιολόγος και ψυχολόγος. Αυτοί οι δύο τομείς είναι που διακρίνεται".

Ο Άνταμς, ο οποίος εργάζεται πλέον στο Αζερμπαϊτζάν, αναφέρθηκε επίσης στην πιθανότητα να βρεθεί αντιμέτωπος της Άρσεναλ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

"Ίσως όχι φέτος, αλλά τη νέα σεζόν, ίσως να έχω την ευκαιρία να πάρω τον τίτλο στο Αζερμπαϊτζάν με τη Γκαμπάλα και να πάω στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί μάλιστα να πέσουμε με την Άρσεναλ, όμως τώρα δυσκολεύονται να βγουν στην πρώτη πεντάδα, έτσι δεν είναι;" κατέληξε χαρακτηριστικά.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ