ΠΑΟΚ

Καμαρά: "Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League, θα υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας"

Καμαρά: "Να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League, θα υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας"
Ο Μαντί Καμαρά στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ PAOK FC

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Μαντί Καμαρά, με τον μέσο από τη Γουινέα να στέκεται στους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα, καθώς επίσης και στο ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις με τα "ασπρόμαυρα".

Ο Μαντί Καμαρά είναι ο δεύτερος χρονικά που άνοιξε τον χορό των καλοκαιρινών μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο Αντώνης Τσιφτσής, ενώ πρώτος ανακοινώθηκε ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης.

Ο 27χρονος μέσος από τη Γουινέα, που ήταν προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη όντας παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αναφέρεται στο τι τον ώθησε να υπογράψει για τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ παράλληλα έθεσε και τους στόχους με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ, που γνωρίζω σιγά σιγά τους συμπαίκτες μου και συνεργάζομαι με τον προπονητή. Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέση σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Για τη μετάβασή του από τον Ολυμπιακό στον Δικέφαλο του Βορρά: "Έκανα καλή πορεία με τον Ολυμπιακό όσο έπαιξα εκεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νεανική ομάδα και θα προσαρμοστώ για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για τους στόχους του με τους πρωταθλητές Ελλάδας: "Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα και σε βάθος χρόνο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ