ΑΡΗΣ

Καμάτσο: "Το καλύτερο ξεκίνημα της σεζόν για τον Άρη"

Ο Ραφαέλ Καμάτσο του Άρη πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Γκόμελ για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2022-2023 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022
Ο Ραφαέλ Καμάτσο του Άρη πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Γκόμελ για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2022-2023 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" | Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ραφαέλ Καμάτσο, στο επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη εναντίον της Γκόμελ (5-1) το βράδυ της Πέμπτης (21/7) σκόραρε και θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους των κιτρινόμαυρων για την ατμόσφαιρα που έκαναν στο "Κλ. Βικελίδης".

Ο Ραφαέλ Καμάτσο, στο ντεμπούτο του με τον Άρη, σκόραρε το πρώτο του γκολ και συνέβαλε στην νίκη με 5-1 εναντίον της Γκόμελ στο "Κλ. Βικελίδης" για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο 22χρονος Πορτογάλος με μία ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Άρη για την ατμόσφαιρα και στάθηκε στην καλή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας πως ήταν το καλύτερο ξεκίνημα γι' αυτούς.

"Δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν καλή απόδοση της ομάδας και οι οπαδοί ήταν υπέροχοι", έγραφε η ανάρτησή του.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ