ΑΡΗΣ

Καμία ανησυχία για Τσέζαρεκ

Καμία ανησυχία για Τσέζαρεκ
INTIME SPORTS

Καμία ανησυχία για τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Πλησιάζει ο Πρέντιχερ.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έχει σκοπό να αλλάξει πολλά στο σχήμα που θα παρατάξει στον επαναληπτικό αγώνα με την Γιαγκελένια στο "Κλεάνθης Βικελίδης", με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ και τον Σέρχιο Κόκε να είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Ο Αργεντινός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Τρίτης, όμως είναι σίγουρο ότι δεν θα αλλάξει πρόσωπα στο ματς με την Γιαγκελόνια, καθώς πιστεύει ότι το ματς παρά το προβάδισμα των κίτρινων δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Κόκε - Τσέζαρεκ, Χαβίτο - Κάλβο θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι σε επίθεση και κέντρο, με τον Κροάτη επιθετικό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς ωστόσο η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

"Τα βρήκαν Άρης και Πόρτο για Πρέντιχερ"

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 24χρονου μέσου Σεμπαστιάν Πρέντιχε βρίσκονται οι κίτρινοι σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε πως Πόρτο και Άρης τα έχουν βρει για την μετακίνηση του παίκτη.

" Ο Σεμπαστιάν δεν πήρε τις ευκαιρίες που έπρεπε, πιστεύω όμως ότι επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Άρης και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ελλάδα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν προχωρήσει και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές", τόνισε ο εκπρόσωπος του Πρέντιχερ.

Ταλαιπωρία και παράπονα από τους Πολωνούς

Η αποστολή της Γιαγκελόνια έφτασε με καθυστέρηση στην Ελλάδα, καθώς όπως αναφέρουν πολωνικά δημοσιεύματα του Τύπου, το ταξίδι με τσάρτερ κρίθηκε ακριβό και γι' αυτό το λόγο έκαναν αρκετές ώρες για να έρθουν στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι παίκτες:

" Σαντομιέρσκι, Σλόβικ, Γκογκόλ, Κιγιάνκας, Λέβτσουκ, Νοραμπουένα, Μεχντί, Σκέρλα, Γρζμπ, Μπούκχαρντ, Ερμές, Καστελάν, Κούπις, Λάτο, Μακουσέφσκι, Παβλόφσκι, Φρανκόφσκι, Γκριζίνσκι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ