ΠΑΟΚ

Καμία κρούση, μόνο EURO για τον Σαλπιγγίδη

Καμία κρούση, μόνο EURO για τον Σαλπιγγίδη
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε πώς υποδέχεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τη μεταγραφολογία που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του κόντρα στην Πολωνία, το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη απασχολεί έντονα τα μεταγραφικά σενάρια του ελληνικού και διεθνούς Τύπου.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί μάνατζερ διατείνονται ότι υπάρχουν ομάδες (από την Τουρκία, την Αγγλία, την Γερμανία, τη Ρωσία, την Ουκρανία, ακόμη και την Κίνα) που ενδιαφέρονται θερμά για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και έχουν φροντίσει, μάλιστα, να στείλουν το μήνυμα στο περιβάλλον του. Ούτε κρούση όμως, ούτε πρόταση από κάποια ομάδα, ελληνική ξένη έχει δεχθεί ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Όλο το Euro εκπομπή! - Κάθε βράδυ στις 22.00, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Μανόλης Γρηγοράκης και Γιάννης Φιλέρης αναλύουν, σχολιάζουν και συζητάνε μαζί σας όσα συμβαίνουν στη διοργάνωση, μέσα από την Euro 2012 Live Web TV. Μην χάσετε το ποδοσφαιρικό ραντεβού μας".

Ο 31χρονος επιθετικός έχει συνηθίσει σ' αυτή τη διαδικασία-δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που συμβαίνει άλλωστε-και ξέρει πώς να μην αποπροσανατολίζεται.

Ειδικότερα, αυτή την περίοδο είναι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι πώς θα συνεχίσει στο δρόμο που χάραξε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Πολωνία βοηθώντας την Εθνική μας ομάδα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO.

Όσο για τους επίδοξους μνηστήρες; "Αν έρθει κάτι συγκεκριμένο, τότε θα το εξετάσω", λέει στο περιβάλλον του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ