ΙΩΝΙΚΟΣ

Καμίτσης: "Eίμαστε πλήρεις"

Καμίτσης: "Eίμαστε πλήρεις"
New Image

Στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιωνικού αναφέρθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ιωνικού Γιάννης Καμίτσης

Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Ιωνικός, Γιάννης Καμίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Από το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ Ιωνικός έχει δείξει πως υπάρχει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση και σοβαρότητα στις μεταγραφικές της κινήσεις, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε θέσεις που πραγματικά έχει ανάγκη η ομάδα και φυσικά δεν κάνει μεταγραφές για λόγους εντυπωσιασμού.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τις μεταγραφές τις κάνει η ΠΑΕ και όχι οι εφημερίδες, οι οποίες μπορεί να γράφουν όσα ονόματα θέλουν, αλλά αυτό κάνει κακό μόνο στους ποδοσφαιριστές και όχι στην ΠΑΕ. Η διοίκηση του Ιωνικού σε αγαστή συνεργασία και μετά από εισήγηση του προπονητή Γιώργου Βαζάκα, θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη δύο ή το πολύ τριών παικτών, καθώς ο προπονητής κρίνει πως είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποιες προσθήκες στο ήδη αξιόλογο υλικό που διαθέτουμε.

Πρώτο μας μέλημα είναι η απόκτηση τερματοφύλακα και κινούμαστε με βάση συγκεκριμένο σχέδιο αφού έχουμε κάνει τις προτάσεις μας και περιμένουμε τις απαντήσεις. Πρωταρχικός στόχος μας είναι η απόκτηση Ελλήνων παικτών, αλλά αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειές μας, έχουμε έτοιμες λύσεις από το εξωτερικό

."

Στο μεταξύ, με την ευκαιρία της επανέναρξης του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο του οποίου ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης τον Θρασύβουλο, από την ΠΑΕ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: " Σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και τους περιμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ομάδα. Μετά από αγωνιστική απραξία δύο μηνών, η ομάδα έχει περισσότερο από ποτέ, την ανάγκη στήριξης και βοήθειας εκ μέρους όλων των φιλάθλων της Νίκαιας. Πρέπει όλοι εμείς να είμαστε εκεί για να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να ξεπεράσουν αμέσως τις όποιες συνέπειες της πολυήμερης αποχής από επίσημους αγώνες.

Ο Θρασύβουλος είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Για τον Ιωνικό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στρέψουμε όλη μας την προσοχή. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Ιωνικού να γεμίσουν την Κυριακή το γήπεδο μας και να στηρίξουν με όλες τους δυνάμεις την ομάδα, πάντα βέβαια μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, χωρίς ακρότητες, χωρίς βωμολοχίες και χωρίς επεισόδια, τα οποία στο παρελθόν ο Ιωνικός έχει πληρώσει πάρα πολύ ακριβά, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά".

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, αρχίζει και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο και σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατήρτισε η ΕΠΑΕ, ο Ιωνικός θα παίξει αυτή την Κυριακή με τον Θρασύβουλο, ενώ ακολουθούν δύο ματς εντός πέντε ημερών καθώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής θα παίξει τη Δευτέρα 21/1 στο Μπραχάμι με τον Αγιο Δημήτριο και στη συνέχεια το Σάββατο 26/1 με τον Αγροτικό Αστέρα στη Νεάπολη.

Αναφερόμενος σε αυτό, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους, έκανε την ακόλουθη δήλωση: " Μετά από την αναγκαστική αποχή, έχουμε μπροστά μας συνεχείς και δύσκολους αγώνες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε Δευτέρα με τον Αγιο Δημήτριο και το Σάββατο με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ και στη συνέχεια θα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε αγώνες σε μικρό χρονικό διάστημα μεταξύ τους.

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, είναι ένας Γολγοθάς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους μας. Δεν έχουμε το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης και όλοι μαζί πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο που έχουμε θέσει και ο οποίος δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό και την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Καλή χρονιά σε όλους

".

Τέλος, στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Ιωνικού προπονήθηκαν σήμερα το πρωί και ο Γιώργος Βαζάκας δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί άνετα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.














TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ