SUPER LEAGUE 2

Καμπανιακός - Καβάλα 3-1: Σε τροχιά playoffs οι γηπεδούχοι, στα σχοινιά οι αργοναύτες

Καμπανιακός - Καβάλα 3-1: Σε τροχιά playoffs οι γηπεδούχοι, στα σχοινιά οι αργοναύτες
INTIME SPORTS

Ο Καμπανιακός επικράτησε 3-1 της Καβάλας στη Χαλάστρα και έκανε άλμα στις θέσεις των playoffs, ενώ η Καβάλα παρέμεινε στις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Καμπανιακός επέστρεψε στις νίκες για τον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς επικράτησε στη Χαλάστρα 3-1 της Καβάλας και επέστρεψε σε τροχιά playoffs.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Πέττα στοο 29ο λεπτό. Η Καβάλα έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38ο λεπτό, ωστόσο το δυνατό σουτ του Δημητριάδη μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Γιακουμή.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 62ο λεπτό με τον Διαμαντόπουλο. Η Καβάλα πίεσε για να πάρει κάτι από το ματς, αλλά απλώς μείωσε στο σκορ με την κεφαλιά του Παπαδόπουλο στο 86ο λεπτό. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κωτσόπουλος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας το 3-1.

Να σημειωθεί ότι ο Καραμπετάκης αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο 65', ενώ προς το φινάλε του αγώνα αποβλήθηκε και άνθρωπος του πάγκου.

Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής (52′ λ.τ Κασαπίδης), Παπακωνσταντίνου, Γαρύφαλλος, Έππας (85′ Κολτσίδας), Ν. Καθάριος (70′ Κωτσόπουλος), Διαμαντόπουλος (70′ Μάνιος), Φροσύνης, Ντουμάνης, Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (85′ Σαρβανίδης).

Καβάλα (Καραμπετάκης): Αστράς, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Μάντιτς), Διαλανόπουλος (75′ Κατσούρι), Δημητριάδης, Μέτσε (61′ Κασέμι), Γαβριηλίδης, Πάσαγκιτς, Εμπούκα (75′ Καμαρά), Λέλεκας (61′ Γκέκας), Παπαδόπουλος.

Το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

  • Ηρακλής - Διαγόρας 1-0

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

  • ΠΑΟΚ Β' - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
  • Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - Νίκη Βόλου 0-2

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου

  • Καμπανιακός - Καβάλα 3-1
  • 16:30 ΑΕΛ - Μακεδονικός

Η βαθμολογία

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΒΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ