ΑΡΗΣ

Κάμπορα: "Γνωρίζουμε την ευθύνη μας"

Κάμπορα: "Γνωρίζουμε την ευθύνη μας"
καμπορα

Τέρμα οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση στους "4" αφού έρχεται η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα

Ο Χαβιέρ Κάμπορα που χθες το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" άνοιξε τον δρόμο για την νίκη πρόκριση επί της Skoda Ξάνθης με το τελικό 3-0 θα είναι απών από την μάχη της Κυριακής όντας τιμωρημένος έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ωστόσο στις δηλώσεις του έδειξε να έχει κατανοήσει την σημασία της φετινής κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Το σημαντικό για μας ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αποκτήσαμε ένα σημαντικό προβάδισμα με τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και με αυτό του Κόκε στο δεύτερο ημίχρονο «κλειδώσαμε» την πρόκριση", κι όσο για το ότι αντίπαλος στα ημιτελικά θα είναι η Καβάλα τόνισε: " Είχα την ευκαιρία να δω τα τελευταία παιχνίδια της Καβάλας και είδα ότι δεν χαρίζει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να αποκτήσουμε ένα προβάδισμα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και στο δεύτερο να πάρουμε στην πρόκριση".

Τέλος αναφερόμενος στην σημασία της κατάκτησης του φετινού Κυπέλλου είπε: "Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το τι σημαίνει αυτό το Κύπελλο για την ομάδα, τον κόσμο της αλλά και την διοίκηση της και γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποια είναι η ευθύνη μας και θα κοιτάξουμε να βγάλουμε σε πέρας το έργο μας".

Από την πλευρά του ο Ντάρσι Νέτο υπογράμμισε: " Το σημαντικό έχει να κάνει με την ομάδα, την ενότητα και την δύναμη που δείχνει η ομάδα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ότι από κάθε φάση μπορεί να έρθει κάποιο γκολ. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τα παιχνίδια βήμα βήμα προς τον τελικό.

Πρώτα το κάθε ένα ξεχωριστά με την Καβάλα στα ημιτελικά αν και αυτό που προέχει είναι αυτό της Κυριακής με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει όπως και να έχει να διατηρήσουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία απέναντι σε έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους με μας και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε"

.





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ