ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάμπος: "Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι"

Κάμπος: "Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι"
Κάμπος

Eνισχυμένος θα εμφανιστεί ο Ατρόμητος στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου hellas online με τον Άρη

Βέβαια την ίδια στιγμή θα απουσιάσουν οι Λουτσιάνο, Μερίνο και Μαρίνος αλλά ο Βραζιλιάνος τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου παρουσιάστηκε αισιόδοξος λέγοντας: "Είμαστε τώρα κατάλληλα προετοιμασμένοι διότι έχουμε την επιστροφή πέντε παικτών στην ομάδα. Περιμένουμε, βέβαια, ακόμα την επιστροφή του Λουτσιάνο, του Μερίνο και Μαρίνου, κυρίως του πρώτου ο οποίος είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής.

Νομίζω ότι στο παιχνίδι με τον Άρη η μαχητικότητά μας θα είναι μεγαλύτερη διότι έχουμε ποιότητα σαν ομάδα. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερη κατοχή μπάλας σε σύγκριση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα γιατί έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά ελπίζουμε ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού αγώνα".

"Παραδοσιακή ομάδα"

Σχετικά με τις εντυπώσεις του από τις πρώτες του μέρες στον Ατρόμητο, ο Κάμπος είπε: "Ο Ατρόμητος είναι μία παραδοσιακή ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη και έχει πολλά όνειρα". Όσον αφορά στο υλικό με το οποίο καλείται να δουλέψει, ο Βραζιλιάνος ανέφερε: "Σίγουρα υπολόγιζα αυτούς τους παίκτες όταν τους είχα αντιπάλους, ήξερα ότι ήταν ποιοτικοί και χαίρομαι επειδή με δέχτηκαν πολύ θερμά. Πιστεύω ότι στο μυαλό τους οραματίζονται νίκες και θριάμβους διότι ξέρουν ότι είμαι ένας προπονητής που θέλει να είναι πάντα νικητής. Θέλω να δουλέψουμε πολύ για να πάμε καλύτερα και ελπίζουμε σε περισσότερα νικηφόρα αποτελέσματα".

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Στην προπόνηση έλαβε μέρος κανονικά ο Λούκας Τρέχο.

* Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση της ευχαριστεί την ΠΑΕ Ηρακλής για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεών της στη Μίκρα στο πλαίσιο της διήμερης παραμονής στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα στην προετοιμασία της.









TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ