SERIE A

Κάνει πίσω για Μανσίνι η Τζένοα;

Κάνει πίσω για Μανσίνι η Τζένοα;
Μανσίνι-Ίντερ

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα αποτελεί πλέον τον πρώτο στόχο της Τζένοα, με τους Μανσίνι και Ομπίνα να χάνουν... έδαφος, σύμφωνα με σημερινό ιταλικό δημοσίευμα

Και αυτό γιατί η Τζένοα, που θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο σημαντικότερος αντίπαλος στην κούρσα για την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσου, ενδέχεται να αλλάξει μεταγραφική κατεύθυνση και αντί για τον Μανσίνι να στραφεί στη λύση του Ρικάρντο Κουαρέσμα.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας "Pianetagenoa1893", η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αναζητεί ακραίο μέσο για να καλύψει το κενό του τραυματία Γιάνκοβιτς (επιστρέφει τον Ιανουάριο), με τον Πορτογάλο μέσο των "νερατζούρι", Κουαρέσμα, να είναι πλέον αυτός στον οποίο έχει στραφεί το ενδιαφέρον, με τους Μανσίνι και Ομπίνα να περνούν σε δεύτερη μοίρα.

Το ίδιο ρεπορτάζ συμπληρώνει πως παρά την αρνητική απάντηση που έχει ήδη δώσει μία φορά ο παίκτης, το φλερτ έχει αναθερμανθεί, ενώ στην περίπτωση του Αμαντίνο Μανσίνι "αγκάθι" για τη Τζένοα αποτελεί το υψηλό ετήσιο κασέ του παίκτη.


TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ