ΙΩΝΙΚΟΣ

Kανελλάκης: "Χάσαμε την άνοδο στην έδρας μας"

Kανελλάκης: "Χάσαμε την άνοδο στην έδρας μας"
Κανελλάκης

Ξεκάθαρος για τις προθέσεις του όσον αφορά τον Ιωνικό είναι ο Χρήστος Κανελλάκης

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα mikriliga.com αναφέρθηκε επίσης στον προγραμματισμό της ομάδας, ενώ έκανε έναν απολογισμό της φετινής σεζόν.

Για το θέμα πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου: " Ο Ιωνικός στοιχίζει 2.400.000 ευρώ, όποιος προσφέρει 1.400.000 ευρώ μπορεί να αποκτήσει το 57% της ομάδας και αυτόματα να έχει τον έλεγχο. Μέχρι στιγμής υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον και όχι υπαρκτό. Εμείς θέλουμε ο Ιωνικός να είναι αυτόνομος και να μην περιμένει τα πάντα από την οικογένεια Κανελλάκη. Η επιθυμία μας είναι να κάνουμε μία εταιρεία με πρόθεση να είναι αυτόνομη οικονομικά".

Στην συνέχεια ο κ. Κανελλάκης αναφέρθηκε στη νέα χρονιά και σε εκείνη που πέρασε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: " Εμείς έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό μας από την 15η αγωνιστική καθώς τότε κάναμε πρόταση ανανέωσης στους Γκονζάλες, Πέτρου και Φαμπίνιο. Αυτή η κίνηση έγινε διότι δεν θέλαμε να ψαχνόμαστε την τελευταία στιγμή. Από την άλλη ο κ. Γκουλής, μας είχε ζητήσει να γίνουν οι προτάσεις σε παίκτες που έληγαν τα συμβόλαια τους νωρίτερα με σκοπό να έχουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές τον χρόνο για να τις σκεφτούν.

Όσον αφορά την περίπτωση του Φαμπίνιο, πρέπει να πω ότι υπήρξε μία συνάντηση με τον παίκτη αλλά δεν βρέθηκε "σημείο επαφής". Ο παίκτης έχει προσφέρει για τρία χρόνια τις υπηρεσίες του στον Ιωνικό και θέλει να μείνει. Επίσης, πρόταση έχει γίνει και στον Κάσας, αλλά ο Γκαστόν θέλει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές τις 200.000 ευρώ. Σχετικά με την χρονιά που πέρασε θέλω να τονίσω πως από την στιγμή που δεν υπάρχει έδρα, δεν υπάρχει και άνοδος! Δύο χρονιές χάσαμε την άνοδο στην έδρα μας γιατί δεν είχαμε την στήριξη του κόσμου μας

".

Ο ιδιοκτήτης των Νικαιωτών αναφέρθηκε και στις προτάσεις που έχουν σε παίκτες για να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας: " Στον Ηλία Ιωάννου έχει γίνει πρόταση, όπως και στον Μπερντέν. Εμείς έχουμε ήδη επτά παίκτες (Οικονόμου, Πουρής, Απ. Παπαζούδης, Ονουάτσι, Φουκούντα, Αγγελόπουλος, Χατζής) για τη βασική ενδεκάδα και θέλουμε να αποκτήσουμε δύο στόπερ και δύο χαφ για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. ".





TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ