ΙΩΝΙΚΟΣ

Κανελλάκης: "Kάναμε λάθη"

Κανελλάκης: "Kάναμε λάθη"
Κανελλάκης

Η φετινή σεζόν ήταν άποτυχημένη για τον Ιωνικό καθώς υποβιβάστηκε στην Β' Εθνική

O πρόεδρος του Ιωνικού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Supersport" αναφέρθηκε στα αίτια που οδήγησαν την ομάδα του σε υποβιβασμό, στην Σούπερλίγκα, αλλά και στους προπονητές που πέρασαν την σεζόν από την ομάδα.
Ο κ. Κανελλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στο ματς με την Κέρκυρα και στα όσα ακολούθησαν, τα οποία λειτούργησαν τελικά ως "ντόμινο", που οδήγησε την ομάδα στη Β' Εθνική κατηγορία: " Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα είχαμε μια ατυχή διαιτησία. Υπήρξε η τιμωρία και η ΠΑΕ ασχολήθηκε περισσότερο με αυτό, κάτι που μας έφερε πίσω. Μέχρι τότε ήμασταν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια να κάνουμε μια νέα αρχή, αλλά ήρθε η είσοδος του οπαδού στο γήπεδο και η νέα τιμωρία στο ματς με τον Ηρακλή.

Το περιστατικό στην Κέρκυρα ήταν μια απλή λογομαχία και το είπε εκ των υστέρων και ο ίδιος ο διαιτητής, που ανακάλεσε την καταγγελία του. Εχουμε κάνει και εμείς ως διοίκηση λάθη, αφού κανένας δεν είναι αλάθητος.

Ομως, το περιστατικό της Κέρκυρας έφερε ένα "ντόμινο" στην ομάδα και μετά παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε δεν μπορέσαμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, ενώ με τις αφαιρέσεις των βαθμών επηρεάστηκαν οι παίκτες και ψυχολογικά, αφού δεχόμασταν ένα γκολ και τελειώναμε



".

Αναφερόμενος, στο θέμα της διαιτησίας, ο κ. Κανελλάκης τόνισε ότι δεν υπάρχουν ικανοί διαιτητές στην Ελλάδα και πρόσθεσε: " Είμαι υπέρ της κλήρωσης των διαιτητών. Στα πρώτα είκοσι ματς δεν μας έπαιξε διαιτητής από την Αθήνα. Ολοι ήταν από τη Λάρισα και πάνω κι αυτό μας γεννά υποψίες. Είναι λάθος η επιλογή του Ψυχομάνη στη θέση αυτή. Δεν μιλώ για πρόθεση, γιατί δεν έχω αποδείξεις".

Για τη Σούπερ Λίγκα σχολίασε: " Οταν ξεκινήσαμε είπα ότι το μόνο που άλλαξε με τη Σούπερ Λίγκα είναι ο τίτλος. Στην ουσία τίποτα δεν άλλαξε. Ο Πέτρος Κόκκαλης κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, αλλά υπάρχει η ΕΠΟ.

Για το αν έχει αποτύχει οικονομικά η Σούπερ Λίγκα, είναι νωρίς να μιλήσουμε. Θα πρέπει να το δούμε στο τέλος της χρονιάς. Το μόνο καλό είναι ότι τώρα έχουμε καλύτερες σχέσεις μεταξύ μας οι διοικήσεις, γιατί είμαστε όλοι παρόντες

".

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του Ιωνικού είπε ότι ο Σάκης Τσιώλης άφησε έργο στην ομάδα και πως ο Ινάσιο είναι πολύ καλός προπονητής, αλλά ήρθε σε λάθος στιγμή στην ομάδα, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως με τον Δήμαρχο Νίκαιας Στέλιο Μπενετάτο υπάρχουν τυπικές και μόνο σχέσεις, εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό του για τον τρόπο που ο Δήμαρχος αντιμετωπίζει τον Ιωνικό.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στη Β' εθνική ο Ιωνικός θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού και αυτό μπορεί να ξαναφέρει τον κόσμο κοντά στην ομάδα, ενώ σε ερώτηση αν θα παραχωρήσει παίκτες, απάντησε: " Στον Ιωνικό υπάρχουν μόνο τρία συμβόλαια που λήγουν αυτό το καλοκαίρι και για τα δύο έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις για να ανανεωθούν.

Οσοι έχουν συμβόλαιο θα παραμείνουν στην ομάδα ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθούμε ουσιαστικά και αποτελεσματικά για να ανέβουμε και πάλι στην Α' Εθνική

".











TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ