ΙΩΝΙΚΟΣ

Κανελλάκης: "Κινήσεις ουσίας"

Κανελλάκης: "Κινήσεις ουσίας"
κανελλακης

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα θέματα που απασχολούν τον Ιωνικό και κυρίως αυτό της πρόσληψης προπονητή και τριών ακόμη μεταγραφών

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Χρήστος Κανελλάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα του προπονητή, τόνισε με έμφαση:
"Ο κόσμος του Ιωνικού να μην ανησυχεί, αφού προχωράμε με πολύ προσεκτικά βήματα και θα κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού, ούτε να πάρουμε τον οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο μας. Θέλουμε το καλύτερο δυνατό για τον Ιωνικό και αυτό θα κάνουμε".

Για τα μεταγραφικά είπε: "Εκτός από τους παίκτες που έχουμε ήδη πάρει, κλείσαμε σήμερα ακόμη έναν ποδοσφαιριστή και θα ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές μας με την απόκτηση ακόμη δύο επιθετικών, προκειμένου να είμαστε πλήρεις σε όλες τις γραμμές. Ο Ιωνικός διαθέτει το καλύτερο και πιο ακριβό ρόστερ στη Β' Εθνική κατηγορία και μοναδικός στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν και όλοι ενωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, έτσι ώστε ο Ιωνικός να επανέλθει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα. Καλώ τον κόσμο του Ιωνικού να σταθεί στο πλευρό μας και να δημιουργήσουμε μαζί μια ομάδα ικανή να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο".

Ακόμη, αναφέρθηκε στα εισιτήρια διαρκείας, λέγοντας: "Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που θέλουμε να έχουμε με τον κόσμο μας, ο οποίος έχει δίκιο να είναι πικραμένος, αποφασίσαμε να προβούμε σε σημαντική μείωση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου, παρόλο που δεν υπήρξε η παραμικρή μείωση στο μπάτζετ, το οποίο παρέμεινε σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας. Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους του Ιωνικού στο γήπεδο για μια καινούργια αρχή και μια πολύ καλή συνέχεια. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά".

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού, θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα τις τιμές, οι οποίες είναι κατά πολύ μικρότερες σε σχέση με πέρυσι και ειδικά για τη θύρα 3, στην οποία κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν θα είναι μειωμένος σε σχέση με πέρυσι. Συγκεκριμένα, για την θύρα 5 θα τεθούν σε κυκλοφορία μόνο 100 εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα τιμώνται προς 500 ευρώ το ένα, για τη θύρα 1-2 θα κυκλοφορήσουν μόνο 300 κάρτες, οι οποίες θα τιμώνται προς 100 ευρώ η μία, ενώ πέρυσι η τιμή τους ήταν 150 ευρώ. Τέλος για τη θύρα 3 θα κυκλοφορήσουν μόνο 600 κάρτες, η τιμή των οποίων είναι 50 ευρώ, έναντι 100 ευρώ που ήταν πέρυσι.






TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ