ΙΩΝΙΚΟΣ

Κανέλλάκης: "Να μας αγκαλιάσει ο κόσμος"

Κανέλλάκης: "Να μας αγκαλιάσει ο κόσμος"
Κανελλάκης

Ο Χρήστος Κανελλάκης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου στη νέα προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα

"Η διοίκηση της ΠΑΕ, πραγματοποίησε, μέχρι τώρα, 13 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι επιπέδου Super League, για να ενισχυθεί αποτελεσματικά και σε όλες τις γραμμές η ομάδα. Οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με αυτούς που υπήρχαν συγκροτούν το καλύτερο έμψυχο δυναμικό στην κατηγορία.

Ο κόσμος του Ιωνικού θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και θα ήθελα να είναι πιο "ζεστός" στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας για να αποδείξουμε σε όλους ότι ο Ιωνικός έχει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς και πολλούς φιλάθλους.

Καλές οι προσπάθειες της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, αλλά δεν αρκούν αν δεν υπάρχει η αμέριστη στήριξη και βοήθεια των φιλάθλων της ομάδας. Εμεις ως διοίκηση κάναμε το καλύτερο δυνατόν και ακόμη δεν έχουμε τελειώσει... Θέλουμε και από τους φιλάθλους μας να σταθούν στο πλευρό αυτής της ομάδας, για να προχωρήσουμε ενωμένοι και με το βλέμμα, όχι στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον που δεν είναι άλλο από την άμεση επιστροφή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου".







Άστεγος ξανά
Στο μεταξύ, από σήμερα ο Ιωνικός είναι και πάλι άστεγος και αυτό έχει απογοητεύσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ, τον Χόρχε Μπάριος και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το γήπεδο της Νεάπολης έκλεισε και πάλι για να γίνουν έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα, ο οποίος είναι σε τραγική κατάσταση. Ευτυχώς που η έναρξη του πρωταθλήματος μετατέθηκε από τις 9 για τις 23 Σεπτεμβρίου, διαφορετικά το πρόβλημα θα ήταν τεράστιο.

Το κλείσιμο του γηπέδου δημιουργεί πρόβλημα για τη διεξαγωγή των δύο φιλικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να γίνει εκεί, δηλαδή με τον Εθνικό (29/8) και με τον Ασπρόπυργο (2/9). Ηδη οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Ιωνικός αναζητούν γήπεδο για την τέλεση αυτών των αγώνων.

Ωστόσο, ο Ιωνικός αύριο (18.15) δίνει ένα νέο φιλικό ματς, αντιμετωπίζοντας το Αιγάλεω. Το ματς αυτό θα γίνει στο γήπεδο του Χαϊδαρίου και ο Χόρχε Μπάριος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός βέβαια από τους Κωνσταντινίδη και Γκόγκα που ακολουθούν πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποθεραπείας αντίστοιχα, καθώς και το Νατσούρα, ο οποίος από την περασμένη εβδομάδα αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα στη γάμπα και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Εξάλλου, τη Δευτέρα το απόγευμα ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών, τον Ολυμπιακό, ενώ σήμερα κλείστηκε και άλλο ένα φιλικό ματς, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου στο Κορωπί, με την ομώνυμη ομάδα.

Τέλος, η ΠΑΕ Ιωνικός παραχώρησε σήμερα δανεικούς για ένα χρόνο στον Απόλλωνα Αθηνών, τους νεαρούς Σιδέρη, Λαπατά, Ρεσβάνη και Τριανταφυλλίδη.









TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ