ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανένα θέμα με Ανέστη

Κανένα θέμα με Ανέστη
Ανέστης INTIME SPORTS

Κατηγορηματική είναι η διάψευση των ανθρώπων του Ολυμπιακού για τα σενάρια που θέλουν τον γκολκίπερ του Πανιωνίου, Γιάννη Ανέστη, να είναι προ των πυλών του Ρέντη.

Σενάρια που ήθελαν τον Γιάννη Ανέστη να βρίσκεται στην "αγκαλιά" του Ολυμπιακού είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (19/1), δίνοντας συνέχεια στην φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με τον γκολκίπερ του Πανιωνίου.

Ωστόσο οι Πειραιώτες διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως όχι μόνο δεν υπάρχει κανενός είδους συμφωνία με τον 23χρονο πορτιέρο, αλλά ούτε καν σχετικό ενδιαφέρον την δεδομένη στιγμή για την περίπτωση του.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει ουδεμία κίνηση στην συγκεκριμένη θέση αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Ρομπέρτο με τα "ερυθρόλευκα". Ακόμη όμως και αν αποχωρήσει ο Ισπανός από τον Πειραιά το ερχόμενο καλοκαίρι, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για μια έτοιμη και όσο το δυνατόν πιο σίγουρη λύση για την υπεράσπιση της εστίας τους.

Για δεύτερος υπάρχει ούτως ή άλλως η δοκιμασμένη λύση του Μπάλας Μέγκιερι, ενώ τρίτος αυτή την στιγμή είναι ο Ρόι Κάρολ. Στο ρόστερ ανήκουν και οι Βλάχος, Στρέζος, δύο νεαροί και εξελίξιμοι τερματοφύλακες με πολύ ταλέντο. Ουδείς βέβαια δεν μπορεί να προβλέψει τι ανακατατάξεις θα γίνουν το καλοκαίρι στην θέση του γκολκίπερ, όμως όσον αφορά τον Γιάννη Ανέστη οι "ερυθρόλευκοι" ξεκαθαρίζουν πως δεν βρίσκεται στα πλάνα τους μια ενδεχόμενη απόκτηση του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ