ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανένα θέμα με Μαβενέ

Κανένα θέμα με Μαβενέ
INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου διαψεύδουν τις φήμες για τον Σαμί Μαβενέ, αφού στην ουσία δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον. Από κόσκινο θα περάσουν οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Εδώ και δυο περίπου ημέρες έχει γράφεται σε ξένες ιστοσελίδες για ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Μαβενέ. Μάλιστα κάποιοι τον μπέρδεψαν με τον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού, με τον οποίο δεν έχουν σχέση.

Αυτός είναι 21 ετών και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην δεύτερη κατηγορία της Κύπρου και την ομάδα του... Ατρομητου Γεροσκήπου!

Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε μία σύγχυση που όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε πριν καν αρχίσει. Οι άνθρωποι του Ατρόμητου το διαψεύδουν και κάπου εδώ τελειώνει το μπέρδεμα!

Στα μεταγραφικά τώρα ο Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Δώνης αφού έκλεισαν γρήγορα κάποιους παίκτες που τους ενδιέφεραν, πλέον εξετάζουν πιο δύσκολες περιπτώσεις που θα τις περάσουν από... κόσκινο.

Όπως έχουμε πει θα έρθουν δυο ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά στο ρόστερ και ο ένας θα αγωνίζεται σίγουρα στην αμυντική γραμμή. Ο άλλος είναι ακόμα ερωτηματικό.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ