ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανένας λόγος ανησυχίας λένε στον Παναθηναϊκό

Κανένας λόγος ανησυχίας λένε στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Από τον Παναθηναϊκό αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν στο οικονομικό κομμάτι αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας σύμφωνα με τους πράσινους που έχουν βάλει όμως σε προτεραιότητα τα "ενεργά" μέλη του συλλόγου.

Η προσφυγή του Τοτσέ αλλά και κάποια δημοσιεύματα που ακολούθησαν σχετικά με οικονομικές δυσκολίες και μήνες που είναι καθοριστικοί για το Τριφύλλι είναι λογικό να δημιούργησαν ένα κλίμα αβεβαιότητας ακόμα και "τρόμου" για το που βαδίζει ο Παναθηναϊκός.

Για αυτό και από το Τριφύλλι έσπευσαν να σημειώσουν πως οι πράσινοι γνωρίζουν τις οικονομικές δυσκολίες αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του.

Χαρακτηριστικά από τον Παναθηναϊκό σημείωναν: «Σαφώς και τα οικονομικά είναι δύσκολα και αυτό το γνωρίζουν άπαντες από την πρώτη στιγμή. Πλην όμως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις του και ήδη έχει ρυθμίσει τις περισσότερες εξ αυτών. Με τον ίδιο τρόπο θα ρυθμίσει και αυτές που εκκρεμούν και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας».

Αυτό που θα πρέπει να προσθέσουμε έχει να κάνει με το γεγονός ότι στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει συνειδητά να μένει η ομάδα μακριά από όλα αυτά τα μέτωπα και να δώσει προτεραιότητα στα ενεργά μέλη του συλλόγου προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στην διάρκεια της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ