ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανονικά ο Τόνσο, παραμένει εκτός ο Ντιγκινί

Κανονικά ο Τόνσο, παραμένει εκτός ο Ντιγκινί

Παραμένει εκτός προπονήσεων ο Ντιγκινί, στον Ατρόμητο, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Κορακάκη καθώς επέστρεψαν οι διεθνείς αλλά και τρεις απόντες με την Εθνική Νέων.

Με ένα πρόβλημα συνεχίζονται οι προπονήσεις του Ατρόμητου καθώς την Τετάρτη στο Περιστέρι επέστρεψαν και οι διεθνείς ξένοι και Έλληνες και μόνο ο Ντιγκίνι δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα.

Αντίθετα ο Τόνσο γυμνάζεται κανονικά και ακόμα και αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο θα είναι στην διάθεση του Κορακάκη.

Οι Κατράνης, Νάτσος, Λημνιός που επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης με την Εθνική Νέων από την Ουαλία πήγαν το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο για να κάνουν αποθεραπεία καιspa.

Εργασίες στα γήπεδα

Εν τω μεταξύ από την Πέμπτη οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο προπονητικό γήπεδο του Ασπρόπυργου στο οποίο τις προηγούμενες μέρες έγινε σπορά χειμερινής ποικιλίας και είναι έτοιμο προς χρήση.

Μάλιστα η ίδια διαδικασία ολοκληρώθηκε τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου όσο και στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου.

Αντιθέτως το κυρίως γήπεδο του αθλητικού κέντρου από την Πέμπτη και για κάποια χρονικό διάστημα θα είναι κλειστό ώστε να γίνει η σπορά της χειμερινής ποικιλίας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ