ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανονικά στο Champions League Λίβερπουλ και Μονακό

Κανονικά στο Champions League Λίβερπουλ και Μονακό
© IAN HODGSON

Ομάδες όπως οι Λίβερπουλ και Μονακό δε θα περάσουν από τον έλεγχο της UEFA και θα έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League σε περίπτωση που εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους.

Μπορεί οι οπαδοί της Λίβερπουλ να ανησύχησαν με το άνοιγμα που παρουσιάζεται στους ισολογισμούς της ομάδας τους, παρόλο που τα έσοδα έχουν εκτοξευτεί σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όμως, θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail" η UEFA επιβεβαίωσε πως μόνο οι 237 σύλλογοι που συμμετείχαν πέρυσι στο Champions League και το Europa League θα ελεγχθούν από τις αρμόδιες επιτροπές αδειοδότησης για το αν πληρούν τις προδιαγραφές του Financial Fair Play. Επομένως, εκτός της Λίβερπουλ αυτό ισχύει και για άλλες ομάδες που διαφορετικά ίσως να μην έπαιρναν άδεια, όπως η Μονακό.

Ωστόσο, τόσο οι δύο προαναφερθείσες όσο και όλες οι υπόλοιπες ομάδες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία θα ελεγχθούν στην αρχή της νέας σεζόν και έτσι αν χρειαστεί να τους επιβληθεί κάποια ποινή αυτή θα έχει ισχύ από το 2015.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ