ΑΡΗΣ

Κανονικά Τσέζαρεκ και Κασναφέρης

Κανονικά Τσέζαρεκ και Κασναφέρης
INTIME SPORTS

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Το Σάββατο (14/8) θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Κάλβο. Ρόβας: "Δεν ξεχνώ τίποτα από τον Άρη".

Με μία πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης την προσεχή Τρίτη (17/08, 19:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Τόνι Κάλβο που όμως όλα δείχνουν θα προλάβει να δώσει το παρών. Κι αυτό γιατί μετά και τις σημερινές φυσιοθεραπείες ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να δοκιμάσει αύριο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κώστας Κασναφέρης προπονήθηκαν κανονικά χωρίς ενοχλήσεις. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία προπόνηση

Ρόβας: "Δεν ξεχνώ τίποτα από τον Άρη"
Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Άρη, Βασίλης Ρόβας, που την νέα αγωνιστική περίοδο θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ, παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8.

Σχετικά με τη μετακίνησή του στον ΟΦΗ, αλλά και τα συναισθήματά του για τον Άρη, σημείωσε: " Ο ΟΦΗ είναι για μένα ένα βήμα μέσα από το οποίο πρέπει να αποδείξω πολλά πράγματα και μια ομάδα όπου θα έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής αγωνιστικά. Από τον Άρη δεν ξεχνώ τίποτα. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τους πρώην συμπαίκτες μου και με τη διοίκηση του Συλλόγου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Άρη, θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

Ερωτηθείς για την πιο δυνατή ανάμνηση που έχει από τον Άρη ο Ρόβας επισήμανε: " Στο μυαλό μου σίγουρα υπάρχει έντονα η αίσθηση από τον αγώνα με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά και ο Τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όπου ως φίλαθλος από την κερκίδα ένιωσα πολύ ωραία συναισθήματα, βλέποντας τόσο πολύ κόσμο να έχει ταξιδέψει τόσα χιλιόμετρα και να ξεσηκώνει το στάδιο. Στον Άρη μου έδειξαν ότι με αγάπησαν πολύ. Έχω φίλους συμπαίκτες που με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και με ενημερώνουν για την ομάδα".

Για τον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στα πλέι οφ του Europa League, ο 27χρονος μέσος τόνισε: " Νομίζω πως είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης. Τα οφέλη για την ομάδα θα είναι πολλά, τόσο σε επίπεδο προφίλ, όσο και στο οικονομικό κομμάτι".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ