ΑΡΗΣ

Κάντο όπως στο Παγκρήτιο

Κάντο όπως στο Παγκρήτιο
βιτολο μαρκες λεμπο

Ηρακλής και Άρης μάχονται για τη νίκη που αγνοούν από το Παγκρήτιο. Τα σχέδια των 2 προπονητών

Στο Παγκρήτιο μάλιστα θα ανοίξει η 20η αγωνιστική με μία ενδεχόμενη νίκη του ΟΦΗ επί της Λάρισας να δίνει επιπλέον κίνητρο σε Ηρακλή και Άρη στο να φθάσουν στο γκολ της νίκης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Πολύ απλά γιατί αμφότεροι σε μία τέτοια περίπτωση θα μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος. Αυτή που οδηγεί στα πλέι οφ μετά την 30η αγωνιστική και διατηρεί ελπίδες εξόδου στο Κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μάκης Κατσαβάκης και Ιομάρ Μαζίνιο ολοκλήρωσαν χθες τις προετοιμασίες τους χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον πρώτο να είχε σαφώς περισσότερο χρόνο από τον δεύτερο λόγω και του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την Ε΄ φάση του Κυπέλλου hellas online. Οι δύο τεχνικοί του σημερινού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ωστόσο στις δηλώσεις τους στάθηκαν στην κατάκτηση της νίκης που για να έρθει όμως θα πρέπει να έρθει πρώτα το γκολ.

Αυτό δηλαδή που ο Ηρακλής αγνοεί στα τελευταία 294΄ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα από τις 11 Ιανουαρίου στο Παγκρήτιο όταν στο 66΄ ο Κατσιαμπής είχε διαμορφώσει το τελικό 3-2 της νίκης επί του ΟΦΗ.

Κι όσο για τον Άρη; Έχει φθάσει πλέον τα 711΄ από εκείνο του Κάλβο στις 14 Δεκεμβρίου στο 39΄ επί της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που είχε κάνει το 1-0 στο τελικό 1-1. Ο Ισπανός μέσος εξάλλου ήταν εκείνος που στο Παγκρήτιο μία αγωνιστική νωρίτερα στις 6 Δεκεμβρίου είχε κάνει στις καθυστερήσεις το 1-0 επί του ΟΦΗ δίνοντας στην ομάδα του την τελευταία της νίκη μέχρι σήμερα.

Κι όσο για το πώς προτίθενται να ξεκινήσουν το ντέρμπι οι δύο τεχνικοί; Ο Κατσαβάκης για τον Ηρακλή με 4-2-3-1 και τον Μαρκές μετά από δύο μήνες όχι απλώς στην αποστολή αλλά και στο βασικό σχήμα. Ενώ ο Μαζίνιο το πιθανότερο με 4-4-2 και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε-Κάμπορα χωρίς να αποκλείεται ακόμα και να ξεκινήσει με 3-4-3.

Σε ένα παιχνίδι πάντως όπου και οι δύο αντίπαλοι καλούνται μεταξύ άλλων να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ενώ στον Άρη και την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για την Ε΄ φάση του Κυπέλλου hellas online.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής αναμένεται να ξεκινήσει με τον Κοβαλέφσκι κάτω από τα δοκάρια κι έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κατσαμπή και Σαρακατσάνο με τον Παπαζαχαρία στα δεξιά και τον Γιαννούλη στα αριστερά τους. Στα χαφ οι Φούφουλας και Ντιέ με τον Επστάιν αριστερά, τον Μαρκές δεξιά και σε ρόλο οργανωτή τον Γκαρσία ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Αγρίτης.

Στην αντίπερα ο Άρης που δεν θα έχει τον τιμωρημένο Γκαρσία αλλά και τον τραυματία Σιστόν θα έχει τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Λέμπο και Γιάχιτς έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Καράμπελα στα αριστερά τους. Στα χαφ θα είναι οι Βιτόλο με έναν εκ των Κάλβο ή Μπατιόν έχοντας στα δεξιά τους τον Χαβίτο και στα αριστερά τους τον Ρεγκέιρο. Κι όσο για το επιθετικό δίδυμο αυτό θα το αποτελέσουν οι Κόκε και Κάμπορα.

Τέλος υπενθυμίζεται πως στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου εκτός από φιλάθλους του Ηρακλή θα υπάρχουν και 2.000 φίλαθλοι του Άρη.
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ