ΑΓΓΛΙΑ

Καντονά: "Η Γιουνάιτεντ δε χρειάζεται το Ρονάλντο"

Καντονά: "Η Γιουνάιτεντ δε χρειάζεται το Ρονάλντο"
Καντονά-Γιουνάιτεντ

Ο Ερίκ Καντονά, εξέφρασε την επιθυμία του για παραμονή του Ρονάλντο, τονίζοντας ωστόσο ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" θα κατακτούν τίτλους ακόμα και αν αποχωρήσει

"Όλοι θέλουμε -όλοι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ θέλουν δηλαδή- τους καλύτερους παίκτες να παίζουν για τη Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, οπότε όλοι επιθυμούμε την παραμονή του στην ομάδα, όμως αν θέλει να φύγει νομίζω ότι η Γιουνάιτεντ θα εξακολουθεί να κερδίζει τίτλους",

τόνισε η μεγάλη δόξα της ομάδας την περασμένη δεκαετία και συνέχισε:

"Η Γιουνάιτεντ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, κερδίζουν τίτλους από γενιά σε γενιά. Κέρδιζαν τίτλους, κερδίζουν τίτλους και θα συνεχίσουν να κερδίζουν τίτλους, όποιος και αν παίζει σε αυτούς".

Επίσης, ο Καντονά, μίλησε με αρκετή δόση... χιούμορ για την απουσία της Εθνικής Αγγλίας από την τελική φάση του Euro 2008, ενώ αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα της Γιουνάιτεντ, από τη στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα αποχωρήσει από τον πάγκο της.

"Στο κοντινό μέλλον, ίσως όταν γίνω προπονητής της Αγγλίας, θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν κάτι. Ο πρώτος μου στόχος είναι βέβαια να γίνω προπονητής στη Γιουνάιτεντ και μετά στην Αγγλία. Με τη Γιουνάιτεντ, θα κατακτήσω πολλούς τίτλους", κατέληξε χαρακτηριστικά.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ