ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καντρέβα: "Θα πανηγυρίσω αν σκοράρω με Ρόμα"

Καντρέβα: "Θα πανηγυρίσω αν σκοράρω με Ρόμα"
Καντρέβα-Γιουβέντους

O Α.Καντρέβα χαρακτήρισε όνειρο τη μεταγραφή στη Γιουβέντους ενώ υποσχέθηκε ότι θα πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει κόντρα στην... αγαπημένη του Ρόμα

Στην πρώτη του συνέντευξη που παραχώρησε ως "μπιανκονέρο" στο επίσημο κανάλι του συλλόγου ο 22χρονος μέσος υποσχέθηκε να πανηγυρίσει σε περίπτωση που σκοράρει το Σάββατο κόντρα στην αγαπημένη ομάδα των παιδικών του χρόνων, Ρόμα, ενώ χαρακτήρισε τον ερχομό του στη "βέκια σινιόρα" ως το όνειρο κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
"Αυτά τα πράγματα σε πηγαίνουν σε ένα δεύτερο επίπεδο. Τώρα φορώ μία πολύ σημαντική φανέλα όπως είναι αυτή της Γιουβέντους και είναι το μόνο που σκέφτομαι.

Εάν σκοράρω, φυσικά και θα πανηγύριζα, επειδή επίσης δεν έχω παίξει ποτέ για τη Ρόμα",

τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Καντρέβα, για να συνεχίσει:

"Είμαι υπερήφανος που φορώ αυτή τη φανέλα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια. Την Τετάρτη άφησα το Λιβόρνο για να υπογράψω το συμβόλαιο στο Μιλάνο.

Αργότερα το βράδυ έφτασα στο Τορίνο και το πρωί της Πέμπτης έκανα μία σύντομη επίσκεψη στα γραφεία της ομάδας.

Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να βλέπεις τις φωτογραφίες όλων αυτών των μεγάλων πρωταθλητών που έχουν παίξει για αυτό το σύλλογο. Συνάντησα επίσης τον Φεράρα που μου ευχήθηκε καλή τύχη.

Το να φτάνεις σε μία ομάδα όπως η Γιούβε είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Δεν περίμενα αυτή την ευκαιρία να έρθει τόσο σύντομα. Όλοι στο σπίτι είναι συγκινημένοι. Θα προσπαθήσω να δείξω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος για τη Γιουβέντους".







Τέλος, ο Καντρέβα μίλησε για τη θέση που θα του άρεσε να αγωνίζεται στους "μπιανκονέρι": "Ήμουν πάντα επιτελικός μέσος ή ακραίος.

Δεν είμαι ο παίκτης που πετυχαίνει πολλά γκολ, προτιμώ να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Εύχομαι να συνεχίσω να κάνω και στη Γιουβέντους αυτά τα καλά που έχω κάνει μέχρι τώρα όμως ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθώ και άλλο. Επαναλαμβάνω, ελπίζω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και των συμπαικτών μου".



Υπενθυμίζεται πως η Γιουβέντους απέκτησε τον Καντρέβα με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ τότε θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξης των 6.500.000 λιρών.






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ