ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Καούνος: "Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ"

Καούνος: "Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ"
INTIME SPORTS

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, τις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού την προοπτική ανόδου του συλλόγου στην Super League, μίλησε ο Βαγγέλης Καούνος

Ο επιθετικός του Παναιτωλικού, Βαγγέλης Καούνος, μίλησε την Τετάρτη στον "Sentra 103,3", τόσο για την νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ, όσο και για την προοπτική της ανόδου της ομάδας του στην μεγάλη κατηγορία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι βοηθούν πολύ τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο Καούνος στον "Sentra 103,3":

Για τη νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ και τη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: " Το τελευταίο διάστημα χαμογελάμε συχνά. Τα πράγματα πάνε καλά για εμάς. Όλη η πόλη περίμενε αυτή τη νίκη και τώρα χαίρεται μαζί μας. Στο ποδόσφαιρο οι ομάδες περνάνε από διάφορα στάδια.

Πότε θα είναι πολύ καλές, πότε θα κάνουν κοιλιά. Ευτυχώς εμείς την κάναμε σχετικά νωρίς και τώρα είμαστε καλά. Ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Να σκεφτείτε ότι κάθε μέρα στην προπόνηση βρίσκονται τουλάχιστον 50 άτομα
".

Για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, τον κόσμο της και την προοπτική ανόδου στην Super League: " Το προπονητικό κέντρο είναι επιπέδου Super League και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο πρόεδρος θέλει να το επεκτείνει ακόμα περισσότερο και να το κάνει ακόμα καλύτερο. Η ομάδα κάνει βήματα προς τα μπρος.

Βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και θα είναι κρίμα να μην ανέβει φέτος. Έχει να δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο η συγκεκριμένη πόλη και η συγκεκριμένη ομάδα. Στο Αγρίνιο ζουν και αναπνέουν για το ποδόσφαιρο. Τους έχει λείψει τόσα χρόνια η πρώτη κατηγορία. Ήταν πριν 33 χρόνια αν θυμάμαι καλά, όταν η ομάδα έπαιξε για τελευταία φορά στην Super League
.

Τώρα όμως πατάει γερά στα πόδια της, κάνει σταθερά βήματα και η διοίκηση έχει αποκτήσει ωριμότητα. Γιατί πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ωριμότητα για να συγκροτήσεις μια ομάδα που θα εκπροσωπεί έναν νομό στην Super League για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί και να δείξει ότι κάνει καλή δουλειά. Από το να βγάλει δικούς της παίκτες μέχρι την παιδεία που μπορεί να έχει.

Άλλωστε οι οπαδοί του Παναιτωλικού έχουν δείξει την παιδεία τους, δείχνοντας φιλοξενία σε όλες τις ομάδες που ήρθαν σαν αντίπαλοι. Πιστεύω ότι μαζί με τα Γιάννενα και τον ΟΦΗ παίζουμε την καλύτερη μπάλα, έχουμε το πληρέστερο ρόστερ και για αυτό αποδίδουμε και αυτό το ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να πάρουμε ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στην πρώτη κατηγορία. Θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι οφ γιατί κρύβουν πολλές εκπλήξεις
".

Για την ουρά στην βαθμολογία της Super League: " Σίγουρα μερικές ομάδες φαίνονται πολύ αδύναμες, αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος".

Για τον Αστέρα Τρίπολης: " Θέλω να πιστεύω ότι τα στραβοπατήματα του Αστέρα είναι συγκυριακά. Εύχομαι να έχει ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος και να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα. Το αξίζει γιατί ξέρουμε ότι εδώ και χρόνια στην Τρίπολη γίνεται πολύ καλή δουλειά".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ