ASTERAS AKTOR

Καούνος: "Πάμε πολύ καλά"

Καούνος: "Πάμε πολύ καλά"
καουνος

Η προετοιμασία του Αστέρα στο Καρπενήσι συνεχίζεται, με τους παίκτες να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι

Οι παίκτες του Αστέρα δουλεύουν καθημερινά στη φυσική κατάσταση, με τον Μάριο Γκόμες και τους συνεργάτες του να εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στην αποστολή της ομάδας ενσωματώθηκε και ο νεοαποκτηθείς αμυντικός Βασίλης Λαμπρόπουλος.
Την Κυριακή το απόγευμα, ο Αργεντινός προπονητής του Αστέρα χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο ομάδες και έπαιξαν «οικογενειακό διπλό» με τους «μπλε» να κερδίζουν τους «κίτρινους» με 4-1 (τρία γκολ ο Τσέζαρεκ, ένα ο Μπαστία για τους νικητές, ένα γκολ ο Ζεάν Κάρλος για τους ηττημένους).

Από τη Δευτέρα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας επέστρεψαν στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη σε δύο γκρουπ και το απογευματινό πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Το πρώτο φιλικό τεστ με την Καβάλα την Παρασκευή, θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Στο κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας στο Καρπενήσι μίλησαν για την προετοιμασία της ομάδας και την δουλειά που γίνεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, οι δύο επιθετικοί του Αστέρα, Βαγγέλης Καούνος και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Ο Βαγγέλης Καούνος δήλωσε: " Πάμε πολύ καλά μέχρι τώρα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Προσωπικά θέλω να πάω ακόμα καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν. Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, αλλά ευελπιστώ πώς θα πάμε καλύτερα από πέρσι.

Θέλω να έχουμε την υγειά μας, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας με το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε

".

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ από την πλευρά του τόνισε: " Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, γιατί πιστεύω πώς δεν χωράνε στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ σίγουρο όμως ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Πάνω από όλα πρέπει να έχουμε υγεία όλοι οι παίκτες, για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας. Μέχρι σήμερα γίνεται μία πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία, πολύ τρέξιμο, σκληρές προπονήσεις και έτσι πρέπει να είναι".

Μοναδικό πρόβλημα της προετοιμασίας παραμένει ο Ίσραελ Νταμόντε, που συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.

Δύο φιλικά για τους νέους

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα νέων του Αστέρα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στην Τρίπολη. Το Σάββατο 25 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (18:00) και την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο (17:30).
















TAGS ASTERAS AKTOR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ