ΙΝΤΕΡ

Καπέλο: "Δεν με χρειάζεται η Ίντερ"

Καπέλο: "Δεν με χρειάζεται η Ίντερ"

Δηλώσεις στήριξης προς τον Γκασπερίνι που βρίσκεται υπ'ατμόν από τον πάγκο της Ίντερ, έκανε ο Φάμπιο Καπέλο. Τι σχόλιο έκανε για το Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι.

Το άσχημο ξεκίνημα της Ίντερ σε Serie A (ήττα με 4-3 από Παλέρμο) και Champions League (εντός έδρας ήττα με 1-0 από Τράμπζονσπορ) έχουν κάνει τον Μάσιμο Μοράτι να σκέφεται το ενδεχόμενο αλλαγής στον πάγκο της ομάδας, με τα ιταλικά ΜΜΕ να έχουν ήδη αραδιάσει αρκετά ονόματα αντικαταστατών του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Τα κυριότερα ονόματα που "παίζουν" στο ρεπορτάζ των Μιλανέζων είναι οι Κλαούντιο Ρανιέρι, Ντέλιο Ρόσι, Βάλτερ Τζένγκα και Φάμπιο Καπέλο, με τον τελευταίο να θέτει πάντως τον εαυτό τους εκτός της άτυπης αυτής κούρσας διαδοχής.

"Η Ίντερ δεν με έχει ανάγκη. Ας δώσουμε χρόνο στον προπονητή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, με τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών να τον θέλουν πάντως ως υποψήφιο στόχο και της ρωσικής Ανζί.

Παράλληλα με τη δήλωση στήριξης του Γκασπερίνι, ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός κατέθεσε την άποψή του και για το Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι στην πρεμιέρα του Champions League (ήταν παρών στο "Ιτιχάντ Στάντιουμ") όπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους "παρτενοπέι".

"Η Νάπολι έκανε την Τετάρτη ένα ωραίο παιχνίδι. Μία ισοπαλία στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, επειδή θεωρώ ότι η Σίτι είναι από τις πιο δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ