ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Καπέλο: "Η δικιά μου Γιουβέντους"

British national soccer team coach Fabio Capello ponders a question during a press conference held in Paris Tuesday March 25, 2008. England will play against France in an international friendly soccer match Wednesday March 26.(AP Photo/Remy de la Mauviniere)
Καπέλο-Αγγλία AP

Ομοιότητες με την δική του Γιουβέντους διακρίνει ο Φάμπιο Καπέλο, στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι

Ο Καπέλο κέρδισε δύο πρωταθλήματα με την "Μεγάλη Κυρία" και αποχώρησε όταν έσκασε το σκάνδαλο "Calciopoli". O τεχνικός της εθνικής Αγγλίας παρακολούθησε την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ.
" Η Γιουβέντους με εντυπωσίασε με την Μάντσεστερ. Είδα ένα συμπαγές σύνολο και η συμπεριφορά τους μου θυμίζει την ομάδα που ήμουν εγώ προπονητής. Η ομάδα του Ρανιέρι μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους δείχνει ικανή να αντέξει και τις δύο διοργανώσεις.

Η προσαρμοστικότητα της Γιουβέντους είναι εξίσου σημαντική όπως και η εμπειρία ώστε να πάει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο θυμός τους και η δίψα τους για διάκριση θα είναι ευδιάκριτη σε κάθε τους κίνηση μέσα στο γήπεδο. Τους εύχομαι καλή επιτυχία

".
TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ