ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Καπέλο: "Ιδιοφυία ο Μπερλουσκόνι, θα τον συνέκρινα με τον Μέσι"

Καπέλο: "Ιδιοφυία ο Μπερλουσκόνι, θα τον συνέκρινα με τον Μέσι"
CARLO FUMAGALLI/AP IMAGES

Ο Φάμπιο Καπέλο αφιέρωσε μελιστάλαχτα λόγια για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές όταν ήταν στον πάγκο της Μίλαν τη δεκαετία του '90, με τον πρώην προπονητή να παρομοιάζει τον θρυλικό "καβαλιέρε" με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Φάμπιο Καπέλο έχει κοουτσάρει μεγάλες ομάδες κατά τη διάρκεια της προπονητικής καριέρας του ωστόσο εκείνη με την οποία έχει συνδέσει το όνομά του έχοντας τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι η Μίλαν, όντας για πέντε χρόνια κάτοικος "Σαν Σίρο" (1991-1996) και πανηγυρίζοντας με τους ροσονέρι 4 πρωταθλήματα Ιταλίας, 3 Super Cup Ιταλίας, 1 Champions League και 1 Super Cup Ευρώπης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάστηκε εκείνο το διάστημα ήταν φυσικά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που απογείωσε τους Μιλανέζους στα 31 χρόνια της παρουσίας του στο τιμόνι τους, με τον "Δον Φάμπιο" να αποθεώνει τον θρυλικό "καβαλιέρε' κληθείς να μιλήσει για εκείνον μετά από το χαμό του σε ηλικία 86 ετών το πρωί της Δευτέρας.

"Θα προσδιόριζα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως έναν μέσο με φαντασία. Υπάρχουν αυτοί που δουλεύουν, όμως έχουν τη φαντασία και την ποιότητα για να δίνουν σωστά τη μπάλα.

Εκείνος ήταν ιδιοφυία, οπότε θα τον συνέκρινα με τον Λιονέλ Μέσι. Η σχέση μου με τον Μπερλουσκόνι ήταν υπέροχη. Στα πέντε χρόνια που ήμουν στο τιμόνι, δεν ανακατεύτηκε ποτέ σε θέματα τακτικής.

Ήμουν πολύ τυχερός που τον γνώρισα, είναι τύχη να συναντάς έναν άνθρωπο που μπορεί να σου δώσει το κάτι παραπάνω και αυτό το κάτι παραπάνω μόνο οι ιδιοφυίες μπορούν να το δώσουν", τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό "TG5" ο Φάμπιο Καπέλο.

TAGS ΣΙΛΒΙΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ