ΕΥΡΩΠΗ

Καπετάνος: "Δεν θα ζητήσω συγνώμη"

Καπετάνος: "Δεν θα ζητήσω συγνώμη"

Ο διεθνής επιθετικός Παντελής Καπετάνος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, αρνούμενος να πληρώσει βαρύ χρηματικό πρόστιμο για την αποβολή του στο ματς με τη Νάπολι.

Δεν έχουν προβάλλει αντίσταση ποτέ πολλοί στο διαβόητο πρόεδρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο διεθνής επιθετικός Παντελής Καπετάνος θα γίνει ένας από αυτούς. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και της ΑΕΚ υποστήριξε τον εαυτό του σε δηλώσεις του στον ρουμανικό Τύπο, αρνούμενος να τιμωρηθεί ή να δεχθεί να πληρώσει βαρύ χρηματικό πρόστιμο (σ.σ. οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για 62.500 ευρώ) για την αποβολή του στην αναμέτρηση με τη Νάπολι.

"Παίζω 10 χρόνια μπάλα και με εξαίρεση την αποβολή μου πριν από ένα χρόνο στο ματς με την Ουίπεστ ουδέποτε είχα αντιαθλητική συμπεριφορά", υποστήριξε ο Καπετάνος και συνέχισε:

εν χρειάζεται να απολογηθώ ούτε να ζητήσω συγγνώμη τώρα, διότι δεν έκανα τίποτα παράνομο. Ίσα που ακούμπησα τον Σαντακρότσε. Αν είχα βρει τον αντίπαλο με τέτοια ταχύτητα, δεν θα αιμορραγούσε;

Όταν αντίκρισα την κόκκινη κάρτα, τρελάθηκα. Οι οπαδοί ελπίζω να έχουν καταλάβει ότι δίνω τα πάντα κάθε φορά που παίζω. Εδώ είμαστε σαν οικογένεια.

Κανείς συμπαίκτης μου δεν με κατηγόρησε. Δεν συμφωνώ με την ιδέα να μου επιβληθεί οποιοδήποτε πρόστιμο για την ενέργειά μου, διότι δεν είμαι ένοχος. Προτιμώ να δώσω λεφτά σ' ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα παρά να πληρώσω πρόστιμο
".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ