ΑΡΗΣ

"Καπνός" τα 800 εισιτήρια

"Καπνός" τα 800 εισιτήρια
INTIME SPORTS

Λίγα όπως αναμενότανε αποδείχθηκαν τα 800 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες"

Όπως αναμενότανε τα 800 εισιτήρια που πήρε η ΠΑΕ Άρης για το παιχνίδι του Σαββάτου στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ στο γήπεδο "Οι Ζωσιμάδες" αποδείχθηκαν λίγα.

Ο αριθμός αυτός προέκυψε στην πρωινή σύσκεψη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης να εξήγησαν στην σύσκεψη ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα υπάρχουν δικοί της σεκιούριτι με σκοπό την περιφρούρηση των οπαδών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με τους συνδέσμους έχουν ήδη "κλείσει" 20 λεωφορεία για τα Γιάννενα που ισοδυναμεί με 1.000 εισιτήρια. Για αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Άρης έχει "κλείσει" άλλα 200 εισιτήρια.

Παράλληλα γίνεται μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία όλων των πλευρών να δοθεί το πέταλο του γηπέδου για τις ανάγκες των φιλάθλων του Άρη όπως είχε γίνει και πριν από περίπου τρία χρόνια όταν ο Άρης είχε κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 με γκολ του Ναφτί.

Οι λεπτομέρειες που απέμεναν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Λάζαρο Πολατιάν διευθετήθηκαν την Τρίτη σε νέα συνάντηση των δυο πλευρών το μεσημέρι στα γραφεία στην Αλκμήνης.

Κι όσο για την επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο κι αφού ο Πολατιάν βρεθεί στην Αθήνα για να παραιτηθεί από παρατηρητής της ΕΠΟ και ακολούθως υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με την ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ