ΠΑΟΚ

Κάποτε λεγόταν ΠΑΟΚ...

Κάποτε λεγόταν ΠΑΟΚ...
Τόργκελε

Η Λάρισα νίκησε μέσα σε ένα γήπεδο που κάποτε ήταν η Τούμπα, μία ομάδα που κάποτε λεγόταν ΠΑΟΚ...

Το αν ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος φάνηκε από το πως υποδέχτηκαν οι φίλοι της ΑΕΛ τους θριαμβευτές παίχτες του. Το αν αυτή η ομάδα έχει καταντήσει μικρή αυτό φάνηκε από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης αλλά και από την εικόνα της άδειας Τούμπας.
Ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι πήραν μηδέν στην εμφάνιση τους (;) με την Λάρισα. Aλληλοσύνδετα είναι αυτά τα δύο ειδικά σε μία ομάδα με πολύ κόσμο.

Όταν ένας από τους δύο (ποδοσφαιριστές ή κόσμος) δίνουν βροντερό παρών, η ομάδα έχει ελπίδες να νικήσει, όταν τα δίνουν όλα και οι δύο, τότε η ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, όπως το έδειξε αυτό ο ΠΑΟΚ στα ντέρμπι, όταν όμως απουσιάζουν τόσο ο κόσμος όσο και οι ποδοσφαιριστές (σαν να απουσίαζαν έπαιζαν πολλοί από αυτούς το Σάββατο), τότε η ήττα, η συντριβή είναι αναμενόμενη....

Το πρόβλημα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ είναι μάλλον ψυχολογικό. Μόνο έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί το σκωτσέζικο ντους που προσφέρει ο Δικέφαλος από αγωνιστική σε αγωνιστική ενώ και θέμα ψυχολογίας ή ακόμα και νοοτροπίας είναι και η... φόρμα των Παοκτσήδων που και φέτος γεμίζουν το γήπεδο μόνο στα ντέρμπι.

Η καλύτερη ψυχολογική ένεση για τον κόσμο θα είναι σίγουρα νέες επιτυχίες, άρα μόνο οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να "παίξουν" τον ρόλο του ψυχολόγου στους φιλάθλους.

Ωστόσο το θέμα είναι ποιος θα βοηθήσει τους ίδιους τους παίχτες και αν το θέμα είναι όντως ψυχολογικό ή μιλάμε απλά για "λίγους¨" ποδοσφαιριστές.

Αυτό καλείται να ανακαλύψει ο Παράσχος και η διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Βλέπετε οι συζητήσεις για ανανεώσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι επιλογές και οι κινήσεις, πρέπει να είναι πολύ προσεγμένες, έτσι ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος που θα στοιχίσουν οικονομικά και φυσικά αγωνιστικά την ομάδα...

Θετικό το κλίμα για Μπαρκαουάν-Προς έξοδο Ίντιο και Γκονζάλες

Ένας από τους ποδοσφαιριστές πάντως που απέδειξαν ότι αξίζουν και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα είναι ο Κοσμίν Μπαρκαουάν.

Στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα η πρώτη συνάντηση,ανάμεσα στον Κούλη Αποστολίδη και τον εκπρόσωπο του Ρουμάνου, τον Ισπανό Μιρκέρ Ρείρα που βρίσκεται από την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.

Η χθεσινή συνάντηση των δύο κράτησε περισσότερο από τέσσερις ώρες με βασικό θέμα συζήτησης τον τρόπο με τον οποίο ο Ρουμάνος θα μείνει στην Τούμπα και στον ΠΑΟΚ και τον επόμενο χρόνο. Ο

Ρέιρα μάλιστα κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε ότι έχει σαφή εντολή από τον Μπαρκαουάν να βρει τρόπο ώστε να μείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά ενώ ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε ότι αυτή είναι και η επιθυμία της ομάδας που αναγνωρίζει την προσφορά του έμπειρου αμυντικού και φυσικά τις ικανότητες του.

Το γεγονός αυτό διευκόλυνε την κουβέντα με το μεγαλύτερο μέρος της να αναλώθηκε στο πως θα πειστεί η Σαχτάρ όπου ανήκει ο παίκτης να του δώσει το ΟΚ ώστε να συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ και τη νέα περίοδο.

Παράλληλα συζητήθηκε μεταξύ των άλλων και το ενδεχόμενο ο Μπαρκαουάν να μείνει ελεύθερος από την Ουκρανική ομάδα και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ συμβόλαιο τουλάχιστον 2 ετών, μόνο που στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ο Ρουμάνος να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Μπαρκαουάν στον ΠΑΟΚ φαντάζει πως θα παίξει και η μεσολάβηση του ιδίου που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον συμπατριώτη του προπονητή της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέκσου, που είναι πανίσχυρος στην ουκρανική ομάδα.

Και ενώ στον ΠΑΟΚ θέλουν τον Μπαρκαουάν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Ίντιο και Γκονζάλες δεν θα φορούν και την νέα χρονιά την φανέλα του ΠΑΟΚ

Δύο εβδομάδες ο Ηλιάδης

Στο μεταξύ σε ότι αφορα τα αγωνιστικά νέα, ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στην Κέρκυρα, στους Ζαγοράκη, Κωνσταντινίδη, Ηλιάδη και τον τιμωρημένο Τόργκελε.

Ο διεθνής Ούγγρος δεν προπονήθηκε έτσι κι αλλιώς, αφού δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο στο παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα.

Ο Στέλιος Ηλιάδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε θλάση, η οποία θα τον κρατήσει 2 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων. Τέλος ο Χρήστος Μελίσσης προληπτικά έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, αφού κρίθηκε απαραίτητο να ξεκουραστεί.

Όσο για τον Ρουμάνο Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λάρισα, θα εκτίσει την ποινή των 2 αγωνιστικών στους αγώνες της 26ης αγωνιστικής εκτός έδρας με τον Ιωνικό και της 27ης με την SKODA Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας.

Οικογενειακή κερκίδα στην Τούμπα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας και συγκεκριμένα σε αυτά με το Αιγάλεω (25η αγωνιστική, 10/3), με τη Ξάνθη (27η αγωνιστική, 1/4) και τον ΟΦΗ (30ή αγωνιστική, 29/4), θα λειτουργήσει στη Θύρα 8 οικογενειακή κερκίδα.

Στους παραπάνω αγώνες, όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι 15 χρόνων θα μπορούν να μπουν στη Θύρα 8 του γηπέδου ΔΩΡΕΑΝ. Απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι η συνοδεία τους από έναν ενήλικα (κάτοχο εισιτηρίου).














































TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ