ΙΝΤΕΡ

Κάψα Μιλίτο για Μαστσεράνο

Κάψα Μιλίτο για Μαστσεράνο

Η Ίντερ θέλει τoν Χαβιέ Μαστσεράνο να μετακομίζει από το λιμάνι του Λίβερπουλ στην πόλη του Μιλάνου για λογαριασμό της. "Γέφυρα" της προσπάθειας αυτής αποτελεί ο συμπατριώτης και φίλος του ποδοσφαιριστή των "ρεντς", Ντιέγκο Μιλίτο.

Ο αμυντικός μέσος της Λίβερπουλ βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ευρώπης, καθώς ο νέος προπονητής του ιταλικού συλλόγου, Ράφα Μπενίτεθ επιθυμεί να συνεργαστεί (ξανά) με τον Μαστσεράνο.

Ο επιθετικός της Ίντερ, Ντιέγκο Μιλίτο δε διστάζει να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την πιθανή μετακίνηση του φίλου του στο Σαν Σίρο, λέγοντας στην εφημερίδα "Daily Star Sunday":

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το γεγονός να έρθει ο Μαστσεράνο στην Ίντερ. Έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να είναι εδώ και είναι στο χέρι των αρμοδίων, ώστε να συμφωνήσουν τώρα".

Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός της Τζένοα έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην εθνική Αργεντινής, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον "καλύτερο μέσο στον κόσμο, με τον Μαραντόνα να τον συγκαταλέγει στους τρεις σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της εθνικής παρέας με τους Λιονέλ Μέσι και Κάρλος Τέβεζ".

Συνεχίζοντας, ο Μιλίτο εξήγησε πως: "Είναι αδύνατον να πιστεύει η Λίβερπουλ ότι μπορεί να τον κρατήσει, από τη στιγμή που δεν του προσφέρουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League, ενώ δεν είναι ανταγωνιστικοί ως προς την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ και την Τσέλσι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League".

"Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας ο Ράφα Μπενίτεθ μας έχει κάνει σαφές ότι στόχος μας είναι μια πορεία ανάλογη της περσινής", συμπλήρωσε ο έμπειρος στράικερ για να αποκαλύψει ακόμα έναν... πόθο του.

"Θα ήθελα τον Τέβεζ μαζί μας στην Ίντερ, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο αυτό το καλοκαίρι".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ