STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Καραχάλιος: Οι προτάσεις από ΟΦΗ, Αστέρα και η περίπτωση του εξωτερικού

Ο Ζήσης Καραχάλιος
Ο Ζήσης Καραχάλιος EUROKINISSI SPORTS

Οι ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έχουν καταθέσει πρόταση στον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Ζήση Καραχάλιο, ενώ την ίδια στιγμή ο παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, περιμένει κάτι από το εξωτερικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Super League 2 και όπως είναι λογικό αρκετοί απ' τους ποδοσφαιριστές που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο την περσινή σεζόν έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Stoiximan Super League.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ζήσης Καραχάλιος, ο οποίος είχε μία εξαιρετική πορεία την τελευταία τριετία με τους Ηπειρώτες, αποτελώντας έναν εκ των ηγετών της ομάδας. Είναι γνωστό πως ο ΟΦΗ και ο Αστέρας όχι μόνο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 28χρονο χαφ, αλλά έχουν καταθέσει κι επίσημες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί προσφέρουν 60.000 ευρώ στον ΠΑΣ για την απόκτησή του, ενώ οι Αρκάδες 100.000 ευρώ. Την ίδια στιγμή, ο παίκτης έχει στα χέρια του καλύτερη οικονομική πρόταση από τον Αστέρα, σε σχέση με του ΟΦΗ. Ωστόσο, οι Κρητικοί τον θέλουν πολύ και δεν αποκλείεται να ανέβουν κι άλλο για να τον κάνουν "δικό" τους.

Από την πλευρά του, ο Καραχάλιος περιμένει κάτι καλό από το εξωτερικό, καθώς επιθυμία του είναι να δοκιμάσει και εκτός συνόρων, εξαργυρώνοντας την πολύ καλή πορεία του. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται κρίσιμες και θα δείξουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του.

Τη περσινή σεζόν, ο σκληροτράχηλος μέσος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 82 παιχνίδια με τον ΠΑΣ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ