ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Καραγεωργίου: "Είχαμε την ικανότητα και την υπομονή"

Καραγεωργίου: "Είχαμε την ικανότητα και την υπομονή"
INTIME SPORTS

Απόλυτα δίκαιο και σημαντικό χαρακτήρισε το τρίποντο που πήρε ο Λεβαδειακός ο Νίκος Καραγεωργίου ο οποίος στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Άρης με τρεις φάσεις έβαλε τρία γκολ.

Συγκλονιστικό και ταυτόχρονα αγχωτικό χαρακτήρισε το ματς με τον Άρη ο προπονητής του Λεβαδειακού Νίκος Καραγεωργίου στην συνέντευξη που ακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο έμπειρος προπονητής υποστήριξε πως η ομάδα του έδειξε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλο της και πως ο Άρης με τρεις φάσεις έκανε τρία γκολ και τόνισε πως σύμφωνα με τον ίδιο ο διαιτητής δεν έπαιξε κανέναν απολύτως ρόλο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην εξέλιξή του και πολύ αγχωτικό για μας που ήμασταν απ΄ έξω. Αλλά είχε και αίσιο τέλος για μας. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τους παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και όχι μόνο στην ανατροπή.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν φτάνει μόνο αυτό. Στο τέλος, όμως, είχαν και την ικανότητα και την υπομονή να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα κι έτσι να γίνει η ανατροπή και να έρθουν και οι τρεις βαθμοί, τους οποίους είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και συνεχίζουμε.

Κατά την εκτίμηση μου ο διαιτητής δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και στη διαμόρφωση του σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο γιατί ο Λεβαδειακός έβαλε τέσσερα γκολ κι έχασε άλλα τόσα, ενώ ο Άρης έκανε τρεις επιθέσεις και είχε ευστοχία και στις τρεις. Με αυτή τη λογική ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει ικανούς αθλητές που να μπορούν να ανατρέψουν αποτελέσματα".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ