ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου:"Για νίκη στο Περιστέρι"

Καραγεωργίου:"Για νίκη στο Περιστέρι"
Καραγεωργίου

Αισιόδοξος ότι ο Εργοτέλης μπορεί φύγει με το τρίποντο από το Περιστέρι, παρουσιάστηκε ο Νίκος Καραγεωργίου

Ο προπονητής του Εργοτέλη σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, ανέφερε χαρακτηριστικά:"Την Κυριακή παίζουμε με τον Ατρόμητο που τον τελευταίο καιρό έχει βρει το ρυθμό του και έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Πρόκειται για ομάδα με αξία και υψηλούς στόχους, η οποία αποπνέει υγεία. Ο δικός μας στόχος και σκοπός δεν διαφέρει σχετικά με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα φύγουμε με τη νίκη από το Περιστέρι.

Το περιβάλλον στο γήπεδο και ο χλοοτάπητας είναι σε καλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος και πιστεύω ότι θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο".

Συνεχίζοντας για το παιχνίδι στο Περιστέρι, ο Καβαλιώτης τεχνικός, είπε:"Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Εργοτέλης είναι δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούν και θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες, την Κυριακή, θα επιδιώξουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Όποια ομάδα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει αυτή θα πάρει και τη νίκη. Πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς οι νικητές".

Ακόμα για τα προβλήματα με τους τραυματισμούς, δήλωσε:"Είναι γνωστά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε και πρέπει να ζήσουμε με αυτά. Στην πορεία όπως και σε κάθε ομάδα προκύπτουν επιπλέον προβλήματα με τις κάρτες που φέρνουν τιμωρίες. Σίγουρα οι απώλειες που έχουμε είναι μεγάλες και σημαντικές, ωστόσο εμείς πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα μας που θα κληθούν να αγωνιστούν και έχουν ικανότητες".

Επίσης για τον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ, είπε:"Δεν ήταν τόσο καλή η απόδοση μας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι παίξαμε με μια καλή ομάδα που το έδειξε και στο χθεσινό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει στη συνέχεια να προσέξουμε περισσότερο την αμυντική μας γραμμή και να μην δεχόμαστε εύκολα επιθέσεις".

Εξάλλου για την κατάσταση των τραυματιών, επεσήμανε:"Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος πιστεύω ότι ο Μάριο Μπούντιμιρ θα είναι έτοιμος, ωστόσο οι προβλέψεις σε αυτή την φάση γίνονται με αρκετό ρίσκο. Ο Τσεσνάουσκις θα μείνει εκτός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, διότι αν πιεστεί μπορεί να βγάλει κάποιο πρόβλημα. Ο Βίσιο θα μείνει εκτός για περίπου 4 μήνες, ενώ ο Χίμπλινγκερ με την μεγάλη θέληση που έχει πιστεύω ότι θα είναι πιο γρήγορα έτοιμος από ότι περιμέναμε δηλαδή σε 1 μήνα".

Τέλος για την ετοιμότητα των Λεάλ και Βερπακόφσκις, τόνισε:"Ο Λεάλ και ο Βερπακόφσκις πλησιάζουν πλέον σε καλό βαθμό ετοιμότητας και σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν αυτά που μπορούν. Μπορούν να χωρέσουν στην ενδεκάδα οι Λεάλ Μπούντιμιρ και Βερπακόφσκις.

Στην Ουρουγουάη ο Λεάλ δούλευε σε χαμηλότερους ρυθμούς από ότι δουλεύει εδώ. Πάντως έχει διάθεση για δουλειά και σύντομα θα είναι σε θέση να δείξει περισσότερα από ότι έχει δείξει μέχρι σήμερα. Ακόμη ο Λεάλ δεν είναι ο παίκτης που έχω στο μυαλό μου σύμφωνα και με αυτά που μπορεί να κάνει, καθώς η ποιότητα και η κλάση του είναι σε πολύ υψηλό βαθμό".
















TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ