ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου:"Καλύτεροι από πέρυσι"

Καραγεωργίου:"Καλύτεροι από πέρυσι"
Καραγεωργίου, Εργοτέλης

Την αισιοδοξία του ότι ο Εργοτέλης θα είναι ακόμη καλύτερος από την περυσινή χρονιά, εξέφρασε ο Νίκος Καραγεωργίου.

Ο προπονητής των Κρητικών πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή(24/8), ανέφερε:" Ο κορμός της ομάδας δεν έχει αλλάξει κατά πολύ. Έφυγε ένας παίκτης, ο Γιάτσουκ, ο οποίος έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ομάδα και εμείς προσπαθήσαμε να αναπληρώσουμε το κενό του, παίρνοντας τον Δημήτρη Γραμμόζη.

Παίκτης ο οποίος είναι πολύ ποιοτικός και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Βέβαια ο Δημήτρης, προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό, αλλά διαπιστώνω βελτίωση στην απόδοση του και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος 100%.

Αποκτήσαμε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να κάνει τον Εργοτέλη, κυρίως στον επιθετικό τομέα, πολύ διαφορετικό και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Θεοδωρίδη. Είναι ένα παιδί το οποίο μπορεί να δώσει διαφορετικό ‘τόνο’ στην ανάπτυξη της ομάδας.

Όσον αφορά τα άλλα μεταγραφικά αποκτήματα, κύριο μέλημα μας ήταν να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές από το νησί. Προωθήσαμε ακόμα κάποιους ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ομάδας, οι οποίοι είναι πολύ αξιόλογοι για την ηλικία τους, αλλά θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα πολύ για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Για να συνοψίσω, η ομάδα εάν είναι πλήρης, δηλαδή εάν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, πιστεύω ότι είναι καλύτερη από πέρυσι".

"Περισσότερους πόντους και καλό ποδόσφαιρο"

Οσον αφορά στην νέα χρονιά και στους στόχους ακόμα, είπε:" Ξεκινάει μια καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και ο Εργοτέλης θα πρέπει να παλέψει για να πετύχει τους στόχους του. Πρέπει να δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι, σε όλους τους τομείς, για να μπορέσουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι.

Ο Εργοτέλης θα πρέπει να μαζέψει περισσότερους πόντους από πέρυσι. Αγωνιστικά θα πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να ικανοποιούμε τους φιλάθλους που μας παρακολουθούν και να τους κάνουμε να έρθουν στο γήπεδο και στον επόμενο αγώνα μας".

"Δύσκολο παιχνίδι με Ηρακλή"

Ο Καβαλιώτης τεχνικός σχολίασε εξάλλου τον αγώνα της πρεμιέρας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Ηρακλή, λέγοντας:" Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος μας βρίσκει στη Θεσσαλονίκη, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, στο οποίο θα πρέπει να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα καινούργια, η οποία δεν ξέρουμε τι πρόσωπο θα εμφανίσει στο μεταξύ μας αγώνα, γιατί έχει πάρει πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί οι παίκτες επιλέχθηκαν για να επανδρώσουν μια ιστορική ομάδα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του “γηραιού”».

Για την προετοιμασία και τους τραυματισμούς που υπήρξαν ακόμη, ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε:" Η προετοιμασία, σε πολύ μεγάλο βαθμό, κύλησε ομαλά, εκτός από ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο είναι ο τραυματισμός του Μπουντιμίρ, που για μας είναι μεγάλη απώλεια.

Ελπίζω και ευελπιστώ, ότι θα γίνει καλά και θα μπορέσει να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.Στη χθεσινή προπόνηση, προέκυψε ένα πρόβλημα με τον τραυματισμό του Νατσέφκσι.

Ελπίζω να μην είναι πολύ σοβαρό και ευελπιστώ ότι θα είναι και αυτός στην αποστολή της ομάδας στη συμπρωτεύουσα. Είχα μια επικοινωνία με τον γιατρό της ομάδας, ο οποίος μου είπε ότι θα είναι καλά τη Κυριακή αλλά ίσως υπάρξει κάποια μικροενόχληση στο πόδι του".

Για τον νεαρό Αργεντινό ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι υπό δοκιμή, ο Έλληνας προπονητής επίσης δήλωσε :"Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει στην απόφαση μας για τον νεαρό δεκαοχτάχρονο ποδοσφαιριστή. Η απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, έχουμε κανονίσει και ένα φιλικό τη Δευτέρα για να τον δοκιμάσουμε".

"Καλύτερο πρωτάθλημα"

Ο Νίκος Καραγεωργίου όμως εκτίμησε ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο, αναφέροντας πιο χαρακτηριστικά :"Από τη στιγμή που έκατσαν οι μεγάλες ομάδες στο ίδιο τραπέζι και αποφάσισαν ότι θα συνυπάρξουν και θα συμπορευθούν, σημαίνει αυτόματα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο θα κάνει άλματα προόδου. Άρχισε σιγά, σιγα το οργανωτικό κομμάτι του πρωταθλήματος να είναι καλύτερο απ’ ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια.

Βέβαια, δεν μπορεί από την μια μέρα στην άλλη να γίνουν θαύματα και να αλλάξουν όλα. Χρειάζεται χρόνο. Εγώ προσωπικά βλέπω βελτίωση στο πρωτάθλημα της Superleague. Αυτό που πρέπει να φτιαχτεί κατά την γνώμη μου είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις, γιατί είδαμε την Εθνική ομάδα της χώρας μας να αγωνίζεται στο γήπεδο της Τούμπας και ο αγωνιστικός χώρος ήταν τραγικός".

"Απώλεια ο Τζόρτζεβιτς"

Τέλος για το ντέρμπι των "αιωνίων", ο Καβαλιώτης προπονητής υποστήριξε ότι η απώλεια του Τζόρτζεβιτς δίνει ένα προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, λέγοντας :"Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα συνοχή.

Ο τραυματισμός του Τζόρτζεβιτς δίνει προβάδισμα στο Παναθηναϊκό, γιατί αυτός ο παίκτης είναι παίκτης-βαρόμετρο για τους «ερυθρόλευκους» και έχει αποδείξει τόσα χρόνια ότι είναι παίκτης για μεγάλα παιχνίδια. Σίγουρα για τον Ολυμπιακό είναι απώλεια".





































TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ