ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: "Ο στόχος μας ήταν διαφορετικός"

Καραγεωργίου: "Ο στόχος μας ήταν διαφορετικός"
INTIME SPORTS

Ο στόχος του Εργοτέλη τη φετινή σεζόν ήταν διαφορετικός και πλέον η ομάδα μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό και θα τα καταφέρει σύμφωνα με τον Νίκο Καραγεωργίου

Με άλλους στόχους ξεκίνησε ο Εργοτέλης τη φετινή σεζόν, τελικά παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία και ο Νίκος Καραγεωργίου πιστεύει πως θα τα καταφέρει να μείνει στην Super League.

Αυτό τόνισε ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όπου επεσήμανε πως οι φάσεις δεν βγήκαν για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου: " Ήρθαμε εδώ με πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όμως δεν μας βγήκαν οι φάσεις και οι επιθέσεις, ελπίζω ότι θα μας βγουν στους επόμενους αγώνες".

Για το αν υπάρχει πίστη για την παραμονή: " Αν δεν το πιστεύαμε αυτό. Έχουμε περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις. Ενώ φέτος ο στόχος μας ήταν διαφορετικός, βρεθήκαμε να έχουμε μπλέξει σε μια περιπέτεια στα τελευταία έξι ματς.

Συνεχίζουμε, ελπίζοντας από το Σάββατο στην έδρα μας να πάρουμε βαθμούς και σιγά-σιγά ψυχολογικά να ανεβούμε, κάτι που παίζει ρόλο, να μείνουμε στην κατηγορία και να προετοιμάσουμε την επόμενη σεζόν. Πρώτα όμως να σωθούμε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ