ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καραγκούνης: "Ονειρεύομαι την στιγμή"

Καραγκούνης: "Ονειρεύομαι την στιγμή"
Καραγκούνης

Αποφασισμένος να πετύχει με την φανέλα της Ουντινέζε σε περίπτωση που συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο, δηλώνει ο Βασίλης Καραγκούνης

Ο νεαρός διεθνής άσος του Ατρόμητου μίλησε στην "Εξέδρα" και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στην Ουντινέζε: " Κατ' αρχάς, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, οπότε συνεχίζω να πατάω στο έδαφος. Για αρκετά μεγάλο διάστημα δεν γνώριζα καν ότι ερχόταν και με έβλεπε άνθρωπος της Ουντινέζε.

Κι όταν το έμαθα, δεν αγχώθηκα. Αντιθέτως, μου έδωσε έξτρα κίνητρο η κουβέντα του κ. Βερνιέρ ύστερα από ένα ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. "Συνέχισε έτσι" μου είχε πει και προσπάθησα να ακολουθήσω την προτροπή του.

Έχω σκεφτεί ότι μπορεί να βρεθώ στην προπόνηση απέναντι στον Ντι Νατάλε, τον πρώτο σκόρερ του Καμπιονάτο. Σίγουρα ονειρεύομαι τη στιγμή, αλλά δεν τρομάζω. Είναι κι αυτός άνθρωπος και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θα πρέπει να βρω τρόπο να τον εξουδετερώσω. Αυτή είναι η δουλειά μου και αν φοβόμουν, δεν θα μπορούσα να την κάνω καλά.

Είχα και έχω ένα στόχο και αυτός ήταν πάντα οδηγός μου. Οντως τα πράγματα ήταν δύσκολα στο ξεκίνημα, αλλά είχα τεράστια βοήθεια από όλους στον Ατρόμητο. Χρωστάω πολλά στην ομάδα. Στον κ. Αποστόλου που με έφερε στο Περιστέρι, στον κ. Μιχαλέτο που φρόντιζε για όλα, στον κ. Σπανό που με εμπιστεύτηκε, στον κ. Αγγελόπουλο, σε όλους. Και οφείλω να τους δικαιώσω".





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ