ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καραλής: "Αφιερωμένο στους οπαδούς"

Καραλής: "Αφιερωμένο στους οπαδούς"
Γιάννης Καραλής

Στους οπαδούς αφιέρωσε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 30ής αγωνιστικής ο Γιάννης Καραλής

" Οφείλω ένα ευχαριστώ στον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Αφιερώνω το γκολ σε αυτόν αλλά και στον πρόεδρο που έχουν σήμερα τη γιορτή τους αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, τους FENTAGIN που μας ακολουθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας", δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου.

Στη συνέχεια ανέφερε: " Η κατάκτηση της έβδομης θέσης αποτελεί τη βάση για να πάμε καλύτερα του χρόνου και με σκληρή δουλειά να βγούμε στα σαλόνια της Ευρώπης. Στόχος του είναι να καθιερωθώ στον Ατρόμητο και όνειρό μου είναι να παίξω στην Εθνική ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους μας είναι ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δουλεύουμε σκληρά για να φθάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει".

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν προγραμματισμένες προπονήσεις για το απόγευμα της Παρασκευής αλλά και το πρωί του Σαββάτου. Την Κυριακή το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λάρισα για να δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Εκτός αναμένεται να μείνουν οι Νεμπεγλέρας, Φαβάλι και Μπαζίνσκι.

* Ένας ευτυχισμένος χαζομπαμπάς είναι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ηλίας Αναστασάκος, η σύζυγος του οποίου Αφροδίτη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.





TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ